×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Άγριες Μέλισσες: Συγκλονιστικές εξελίξεις, σε καμπαρέ στην Τρούμπα η Δρόσω


    Γεωργία Τσιαρλή

Άγριες Μέλισσες: Συγκλονιστικές εξελίξεις, σε καμπαρέ στην Τρούμπα η Δρόσω


Οι εξελίξεις στο φινάλε στις Άγριες Μέλισσες θα είναι καταιγιστικές… Δεν είναι λίγοι αυτοί που ανυπομονούν για τις εξελίξεις της επόμενης χρονιάς.

Ένα μεγάλο spoiler που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με την εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και τον Αλέξη Μίχα που το αποκάλυψε στον αέρα, φέρνει τα πάνω κάτω τη νέα σεζόν στις Άγριες Μέλισσες, καθώς η Δρόσω φέρεται να καταλήγει σε καμπαρέ της Τρούμπας.

«Υπάρχει ένα spoiler που κυκλοφορεί έντονα, ακόμα δεν επιβεβαιώνεται 100%, αλλά πιστεύω θα είναι η μεγάλη ανατροπή της χρονιάς.

Στη δεύτερη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες θα έχουμε άρωμα από τα… “Κόκκινα Φανάρια”, την εμβληματική ταινία του Βασίλη Γεωργιάδη.

Γιατί θα γίνει αυτό; Η πλοκή θα εξελίσσεται παράλληλα στο Διαφάνι, αλλά θα εξελίσσεται και στην Τρούμπα, στον Πειραιά, τη δεκαετία του ’60.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ- Το κόκκινο ποτάμι: Αυτά τα νούμερα τηλεθέασης έκανε το συγκλονιστικό επεισόδιο της Κυριακής

Η Δρόσω τηρεί τη συμφωνία της και δίνει το μωρό στους Σεβαστούς, στον Νικηφόρο και την Ασημίνα. Στη συνέχεια, όμως, τα ίχνη της θα εξαφανιστούν. Θ

α φύγει από το χωριό, θα την ψάχνει η μεγαλύτερή της αδερφή, η Ελένη, κι εκείνη φεύγει γιατί θέλει να κάνει καριέρα τραγουδίστριας στην Αθήνα. Δεν θα κάνει, όμως, καριέρα τραγουδίστριας γιατί θα τη δούμε να καταλήγει στα καμπαρέ της Τρούμπας και να εκδίδεται», αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Μίχας.

Αυτό που μένει πλέον είναι να δούμε στα επόμενα επεισόδια αν θα επιβεβαιωθεί και αυτό το μεγάλο spoiler για τις Άγριες Μέλισσες.

ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ; ΔΕΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα