Άγριες Μέλισσες Spoiler 20/4: Καταιγιστικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, που σε κάθε επεισόδιο έρχονται τα πάνω-κάτω.

Άγριες Μέλισσες Spoiler 20/4: Χαμός έρχεται στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης, θα δούμε στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, τον Δούκα να βρίσκεται στο κρατητήριο.

Ο δικηγόρος προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάνει την Ανέτ να αλλάξει την κατάθεση της και να ξεκαθαρίσει πως ο Δούκας δεν διέρρηξε το αστυνομικό τμήμα.

Μένει να δούμε αν θα καταφέρει να την πείσει, αφού έχει δείξει και στο παρελθόν ότι δεν τρέφει και τα καλύτερα αισθήματα για τον αδερφό της, ειδικά όταν φτάνει σε σημείο να συγκαλύψει το έγκλημα του.

Η Ασημίνα προσφέρει χείρα βοηθείας στον Νικηφόρο, ενώ τις μόνες στιγμές ευτυχίας στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη, τις προσφέρει η παρουσία του Σέργιου.

Η τύχη φαίνεται να χαμογελά στην Ουρανία όταν γνωρίζει έναν μεγαλοεπιχειρηματία της Λάρισας. Ο Μιλτιάδης είναι αποφασισμένος να σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης εναντίον του Δούκα, μέσω του Συνεταιρισμού, ενώ ο Νικηφόρος παίρνει μια απόφαση που θα ταράξει, για ακόμα μια φορά, τις σχέσεις του με τον Κωνσταντή.

Διαβάστε επίσης:

Survivor spoiler αποχώρηση 20/4: Αλέξη Παππά το ξέρεις πως θα αποχωρήσεις;