Άγριες Μέλισσες Spoiler 24/2: Η Ελένη καταρρέει με την είδηση μίας δολοφονίας (vid)

Άγριες Μέλισσες Spoiler 24/2: Απίστευτες και καταιγιστικές οι εξελίξεις στο Διαφάνι, που αλλάζουν τα πάντα και προκαλούν νέες εντάσεις.

Άγριες Μέλισσες Spoiler 24/2: Απίστευτες και καταιγιστικές οι εξελίξεις στο Διαφάνι, που αλλάζουν τα πάντα και προκαλούν νέες εντάσεις.

Άγριες Μέλισσες Spoiler 24/2: Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, που σε κάθε επεισόδιο… κόβουν την ανάσα των τηλεθεατών.

Απόψε, μετά τις αποκαλύψεις για τις κινήσεις του Δούκα με το συνεταιρισμό, έρχονται νέες ειδήσεις που θα συγκλονίσουν το Διαφάνι και τους κατοίκους του.

Αρχικά θα δούμε την Ελένη να καταρρέει όταν μαθαίνει για μία δολοφονία που έγινε και δεν θα καταφέρει να αντέξει.

Όλα τα βλέμματα μάλιστα θα πέσουν στον πιο πιθανό ένοχο και μένει να δούμε αν θα λάμψει η αλήθεια ή μήπως όχι;

Από κει και πέρα, η Βιολέτα πείθει τον Προύσαλη να κρατήσει για μερικές μέρες τον Ευτύχη, ο οποίος δείχνει ότι έχει αρχίσει να κερδίζει την καρδιά του χωριού.

Το θέμα όμως είναι αν θα καταφέρει να πείσει και τον Μιλτιάδη, που δεν είναι και πολύ εύκολο άνθρωπος, όπως όλοι γνωρίζουμε.

Η Πηνελόπη αποκαλύπτει στον Αλέξη το φιλί που αντάλλαξε με τον Μελέτη. Πώς θα αντιδράσει ο Αλέξης; Η Σοφούλα θα δει ένα διαφορετικό πρόσωπο απ’ τον Βόσκαρη, ενώ μια αναπάντεχη επίσκεψη μπορεί να αποδειχθεί η σωτηρία της.

Δείτε το τρέιλερ της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor Highlights 24/2: Ξεφεύγουν τα πράγματα στους Κόκκινους – «Να γλιτώσουμε από αυτό το παράσιτο» (vids)