Άγριες Μέλισσες Spoiler 7/4: Έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, με τον Νικηφόρο να βρίσκεται απέναντι με όλη την οικογένεια του.

Άγριες Μέλισσες Spoiler 7/4: Ένας χαμός θα γίνει τις επόμενες μέρες στις Άγριες Μέλισσες, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές στο Διαφάνι.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, θα δούμε τον Μιλτιάδη να ξεσπά πάνω στον Δούκα, καταλαβαίνοντας ότι τους έχει ξεγελάσει, μετά την εξέλιξη με τον Ευτύχη.

Η Ασημίνα καταρρέει μετά την απόφαση του δικαστηρίου και είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ έχει κοπεί κάθε γέφυρα επικοινωνίας με τον Νικηφόρο.

Η Ελένη προσπαθεί να στηρίξει τις αδελφές της και να τις ενώσει αυτές τις δύσκολες ώρες, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα το πετύχει.

Ο Νικηφόρος όμως, έρχεται αντιμέτωπος με όλη του την οικογένεια, ακόμα και την Αγορίτσα, αφού όλοι του ρίχνουν το φταίξιμο για την κατάσταση του παιδιού.

Ο Άγγελος κάνει τα πάντα για να ξεπεράσει τη Σοφούλα και αποφασίζει να βγει ραντεβού με τη Σταυριανή, ενώ η Σοφούλα το μαθαίνει, πληγώνεται και αποδέχεται ότι έχασε την ευκαιρία της.

Ο Μπάμπης διατηρεί τις ελπίδες του ζωντανές, τώρα που η Ασημίνα χωρίζει. Ο Γραμματικός προσπαθεί να μάθει περισσότερα για τη σχέση του Μελέτη με τον Θέμελη και τον θάνατό του. Ο Μελέτης δέχεται τη βοήθεια του Μεγαρίτη για να βρει τον πραγματικό δολοφόνο του πατέρα του.

Διαβάστε επίσης:

Survivor spoiler 7/4: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού;