MEDIA

Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτός είναι ο άνδρας που μπαίνει στη ζωή της Ασημίνας και ανατρέπει τα πάντα

Η ζωή της αγαπημένης ηρωίδας της σειράς, Ασημίνας, αναμένεται να αλλάξει ολοκληρωτικά.
Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτός είναι ο άνδρας που μπαίνει στη ζωή της Ασημίνας και ανατρέπει τα πάντα

Ζωντανό φαίνεται πως θα κρατήσουν το ενδιαφέρον των θεατών της οι Άγριες Μέλισσες, με τις εξελίξεις της νέας σεζόν να καθηλώνουν!

Στο χρονολόγιο της σειράς βρισκόμαστε πλέον στο 1967 και το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου είναι κοντά. Το νέο αυτό πολιτικό σκηνικό θα επιφέρει καταιγιστικές εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ANT1.

Ο τρίτος κύκλος της σειράς βρίσκεται στα σκαριά και οι συντελεστές ψάχνουν συνεχώς τρόπους για να κρατήσουν τους τηλεθεατές καρφωμένους στις οθόνες τους. Ανάμεσα σε αυτές θα είναι και ένας νέος άνδρας ο οποίος θα μπει στην ζωή της Ασημίνας Σταμίρη και θα της αλλάξει την καθημερινότητα.

Ο λόγος για τον «Πέτρο Ορφανίδη», έναν νέο άνδρα ο οποίος αναμένεται να διεκδικήσει την καρδιά της Ασημίνας. Τον ρόλο θα υποδυθεί ο γνωστός ηθοποιός Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος ο οποίος θα ενταχθεί και αυτός στις τάξης της ελληνικής σειράς.

 

Τα spoiler του τρίτου κύκλου

Η ζωή της Ασημίνας αναμένεται να αλλάξει ολοκληρωτικά. Η ηρωίδα θα χρειαστεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις τόσο για να βοηθήσει τα αγαπημένα της πρόσωπα που κινδυνεύουν όσο και για να προστατέψει τον μικρό Σέργιο. Το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου βρίσκει την Ασημίνα στο ∆ιαφάνι µε την Ελένη και τη ∆ρόσω προσπαθώντας να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους και να ζήσουν όσο πιο ήρεμα γίνεται. Ωστόσο, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, η ζωή τους θα ανατραπεί. Η χούντα φέρνει θύελλα εξελίξεων και η εξορία του Λάμπρου στη Λέρο θα είναι µόνο η αρχή.

Η Ασημίνα θα βρεθεί στη Λάρισα αναζητώντας µία δουλειά. Τότε, σύμφωνα µε πληροφορίες µας, θα γνωρίσει τον «Πέτρο Ορφανίδη». Ο Πέτρος είναι ο εκδότης μεγάλης εφημερίδας της Λάρισας και αυτός που θα της προσφέρει μία θέση εργασίας. Πρόκειται για έναν ακόμη σκοτεινό χαρακτήρα που θα µπει στη ζωή των ηρώων. Στόχος του, µέσω της εφημερίδας του, είναι να ενημερώνει τον κόσμο µε όσα συμβαίνουν όσο κι αν αυτό εγκυμονεί συχνά μεγάλους κινδύνους για τον ίδιο, καθώς όποιος αντιστέκεται στη δικτατορία εξορίζεται και βασανίζεται.

 

Πως θα είναι η νέα της ζωή

Η Ασημίνα δίπλα στον Πέτρο γνωρίζει µία άλλη ζωή, αν και εκείνος είναι μυστηριώδης. Ωστόσο, εκείνη εξελίσσεται σε µία δυναμική γυναίκα και, όπως θα δούμε, θα προσπαθήσει να βοηθήσει τους αγαπημένους της που κινδυνεύουν από τη χούντα µε όποια πληροφορία συλλέγει από την εφημερίδα. Η ίδια είναι διατεθειμένη να αντισταθεί µε όποιον τρόπο µμπορεί προκειμένου να µην επιτρέψει την ευημερία της χούντας, γνωρίζοντας βέβαια πως ρισκάρει πολλά και θα ξεπεράσει τα όριά της για να τα καταφέρει. Με τον Πέτρο θα δημιουργήσει µία ιδιαίτερη σχέση, έχοντας μαζί του καθημερινή επαφή. Θα τον εμπιστευτεί, όπως θα κάνει κι εκείνος, αν και πάντα στο μυαλό της θα υπάρχει ο Νικηφόρος. Ο τελευταίος δεν θα σταματήσει να της δείχνει το πόσο νοιάζεται για εκείνη και την αγαπά. Θα προσπαθήσει να την προστατεύσει από τα πάντα προκειμένου να µμείνουν και οι δύο δυνατοί για τον μικρό Σέργιο. Ωστόσο, η χούντα θα αφήσει το αποτύπωμά της σε όλους.

 

Διαβάστε Επίσης:

Άγριες Μέλισσες spoiler: Τι κάνουν την 3η σεζόν Κωνσταντής και Νικηφόρος

Άγριες Μέλισσες: «Μέχρι την μάνα μας πουλήσατε» – Ξέσπασε πασίγνωστος ηθοποιός

 

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

ΣΧΟΛΙΑ