Άγριες Μέλισσες spoiler: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν τα πάντα για τον τρίτο κύκλο!

Ένα νέο «Άγριες Μέλισσες spoiler» από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές αποκαλύπτει όλα όσα θα δούμε στον τρίτο κύκλο!

Άγριες Μέλισσες spoiler: Οι Άγριες Μέλισσες ετοιμάζονται για την μεγάλη πρεμιέρα του τρίτου κύκλου στις 27 Σεπτεμβρίου και το Sportime έχει φροντίσει ήδη να σας ενημερώσει για όλα όσα θα συμβούν στα πρώτα επεισόδια.

Την ίδια στιγμή και οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, θέλησαν να δώσουν μια γεύση από όλα όσα θα δούμε τη φετινή σεζόν.

Η μεγάλη αποκάλυψη αφορά τον Δούκα Σεβαστό που αναμένεται να μην έχει καμία απολύτως σχέση με το πρόσωπο που γνωρίσαμε στις δύο πρώτες σεζόν της σειράς.

«Εκεί βρίσκεται εξορισμένος από τους συγχωριανούς του και τα παιδιά του. Αυτό αποτελεί ένα μεγάλο πλήγμα για την προσωπικότητά του. Είναι αρκετά στενοχωρημένος. Δεν είναι ο δυνατός άντρας που είχαμε συνηθίσει στους προηγούμενους κύκλους», είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κακούρης.

Για να δούμε όμως τι είπαν και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές:

«Λοιπόν, οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν, όπως επιστρέφει και ο ρόλος του Μελέτη. Φέτος, ίσως δούμε και το μάτι του», είπε ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

«Να ρωτήσω κάτι; Μπορούμε να το κάνουμε σε 2 λεπτά, γιατί νιώθω μία αναγούλα και δεν είμαι καλά; Αλλά ταυτόχρονα μού μύρισε καρπούζι. Όποιος το ‘χει να μου το φέρει», είπε η Βίκη Διαμαντοπούλου.

«Με τη Σοφούλα δεν ξέρω τι θα γίνει. Ελπίζω να μην τον βάλει να κόψει κανένα μουστάκι γιατί θα έχουμε πρόβλημα», είπε ο Νίκος Λεκάκης.

«Η Πηνελόπη επιστρέφει από το Παρίσι», είπε η Μαρία Πετεβή.

«Έχω την αίσθηση ότι φέτος θα περάσω δύσκολα. Άλλωστε, ποιος πήγε στο Διαφάνι και πέρασε καλά;», είπε ο Γιάννης Βασιλώττος.

«Αυτήν τη χρονιά, ο Προκόπης θα καταλάβει ότι τον αγαπούν πάρα πολλοί άνθρωποι χωρίς να το γνωρίζει. Θα λείψει σε πάρα πολλούς. Θα δοκιμαστούν οι ιδέες του, οι αξίες του και έρχεται για αυτόν τη στιγμή που πρέπει να κάνει την υπέρβαση και να γίνει από κουρέας του Διαφανίου – ήρωας», είπε ο Γιώργος Ηλιόπουλος.