Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός Ελένη Καρακάση που υποδύεται την Ρίζω στις Άγριες Μέλισσες και προχώρησε σε αποκαλύψεις!

Άγριες Μέλισσες: Τα τελευταία επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες του Αντ1 είναι γεμάτα ανατροπές και καταιγιστικές εξελίξεις, με την γνωστή ηθοποιό Ελένη Καρακάση, που υποδύεται την Ρίζω να προβαίνει σε πολλές αποκαλύψεις για τη συνέχεια του σίριαλ που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό!

Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night show η Ελένη Καρακάση αναφέρθηκε στις καταιγιστικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες και στο φινάλε της δεύτερης σεζόν που θα βαφτεί με αίμα.

Αρχικά η ηθοποιός είπε ότι «όταν έγινε η δεύτερη χρονιά των Άγριων Μελισσών, ήμουν προετοιμασμένη ότι θα υπάρχει μια πτώση, τουλάχιστον στην αρχή για να δει ο κόσμος τι παίζει κι αλλού. Όμως αυξήθηκε επειδή το σενάριο είναι τόσο δυνατό κι ανατρεπτικό».

«Για το τέλος της δεύτερης σεζόν ό,τι διαβάζω είναι εγκεφαλικά. Θα γίνει χαμός, είναι πολλές οι εκπλήξεις. Θα γίνουν τρεις δολοφονίες μέχρι εκεί που έχω διαβάσει» συμπλήρωσε η ίδια και πρόσθεσε στις «βόμβες»:

«Από εκεί και πέρα αυτοί που ήταν μαζί θα μείνουν μαζί κι οι χωρισμένοι θα είναι χωρισμένοι… Δεν θα κάνουμε κάποιο χρονικό άλμα γιατί τώρα είναι όλο το ψωμί με την χούντα».

Μιλώντας για την καριέρα της και τη στάση της στο θέατρο παραδέχθηκε ότι «η γλώσσα μου είναι κοφτερή και βαριά. Μου έμεινε η ρετσινιά ότι τα λέω τσεκουράτα».

«Πιο μικρή έκανα πιο πολλή υπομονή, βέβαια προσπαθώ να αποστασιοποιηθώ και να μιλάω όταν τα βλέπω πιο καθαρά. Αλλά ναι, μου έχει βγει το όνομα ότι μην την πάρετε γιατί θα δημιουργήσει πρόβλημα στη δουλειά» είπε η Ελένη Καρακάση.

Εξομολογήθηκε, τέλος, ότι «στην υποκριτική έχω πολλή υπομονή. Στο τραγούδι, που το κάνω πιο ερασιτεχνικά και ρομαντικά είμαι πιο σκληρή δεν δέχομαι συμβιβασμούς. Δεν μου αρέσουν οι καβγάδες. Στις Άγριες Μέλισσες για παράδειγμα έχω εκνευριστεί δύο φορές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εξέλιξη-ΣΟΚ στις Άγριες Μέλισσες!