Άγριες Μέλισσες - spoiler: Μπορεί η προβολή του τρίτου κύκλου της αγαπημένης σειράς να αργεί ακόμη ωστόσο η αγωνία του πιστού κοινού της ώστε να μάθει τι θα συμβεί στη συνέχεια είναι μεγάλη.

Οι εξελίξεις θα είναι αναπάντεχες, ανατρεπτικές και θα ουσιαστικά θα φέρουν τα πάνω-κάτω.

Άγριες Μέλισσες – spoiler: Μπορεί η προβολή του τρίτου κύκλου της αγαπημένης σειράς να αργεί ακόμη ωστόσο η αγωνία του πιστού κοινού της ώστε να μάθει τι θα συμβεί στη συνέχεια είναι μεγάλη.

Άγριες Μέλισσες – spoiler: Άλλωστε όπως μαθαίνουμε οι εξελίξεις θα είναι αναπάντεχες, ανατρεπτικές και θα ουσιαστικά θα φέρουν τα πάνω-κάτω σε σχέση με όσα γνωρίζαμε ως τώρα στις Άγριες Μέλισσες.

Ο τρίτος κύκλος στο σήριαλ του ANT1 εξελίσσεται τη περίοδο της δικτατορίας, δημιουργώντας καινούργιες συμμαχίες αλλά και νέες κόντρες.

Όλα αυτά την ώρα που πασίγνωστη πρωταγωνίστρια στις Άγριες Μέλισσες ξέσπασε σε κλάματα!

Δύο από τα πρόσωπα που η σχέση τους έχει κλονιστεί είναι αυτή του Κωνσταντή με τον Μελέτη. Ωστόσο τα δύο ξαδέλφια θα βρεθούν και πάλι πολύ κοντά… και μάλιστα και σε επιχειρηματικό επίπεδο. Μετά τη συνεργασία που είχαν παλαιότερα, στον καινούργιο κύκλο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ο Κωνσταντής με τον Μελέτη θα ανοίξουν μαζί ένα νυχτερινό κέντρο, μία μπουάτ της εποχής και σε αυτές θα κάνουν… πολλές δουλειές.

Βέβαια μην περιμένετε να δείτε πρώτο όνομα στη μαρκίζα τη Δρόσω Σταμίρη αφού η σχέση της με τον Κωνσταντή θα περάσει πάλι από… σαράντα κύματα και δεν θα είναι πια μαζί… τουλάχιστον στην αρχή της ιστορίας γιατί κανείς δεν γνωρίζει ακόμα τι σκέφτονται η Μελίνα Τσαμπάνη κι ο Πέτρος Καλκόβαλης για τους ήρωές τους.

Και για να ρίξουμε κι ένα ακόμα… σποιλεράκι, ούτε ο Μπάμπης θα είναι στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο αφού θα βρεθεί κι αυτός εξορία, μαζί με τον Λάμπρο και τον Προκόπη.

Αντίθετα όμως, ένα πρόσωπο που θα είναι στο νυχτερινό κέντρο θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στις καταιγιστικές εξελίξεις που αναμένονται να γίνουν και στον καινούργιο κύκλο της αγαπημένης σειράς.

Διαβάστε επίσης

Άγριες Μέλισσες: Η απίθανη ανάρτηση του Λεωνίδα Κακούρη με τις πρωταγωνίστριες της σειράς!

Προνόμια εμβολιασμένων: Έτσι θα λειτουργούν εστίαση, χώροι ψυχαγωγίας και γήπεδα

Άρης: Αυτή είναι η αποστολή για την Αυστρία