Άγριες Μέλισσες – Τηλεθέαση: Σίγουρα δεν είναι όπως τις προηγούμενες σεζόν για τις Άγριες Μέλισσες. Η οπτική γωνία του ΑΝΤ1 είναι διαφορετική.

Η τηλεθέαση δεν είναι όπως τις προηγούμενες σεζόν για τις Άγριες Μέλισσες. Η οπτική γωνία του ΑΝΤ1 ωστόσο δείχνει άλλο. Προς τα έξω.

Άγριες Μέλισσες – Τηλεθέαση: Μια συζήτηση που παίζει συνεχώς για τις Άγριες Μέλισσες. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την τηλεθέαση. Ο ίδιος ο ΑΝΤ1 με ενημερωτικό δελτίο βγάζει προς τα έξω πλήρη ικανοποίηση.

Κάποια στιγμή εδώ στο Sportime αξίζει να κάνουμε μια συζήτηση για την τηλεθέαση και το πώς βγαίνει αυτή. Αλλά ας πάμε μέχρι στιγμής με όσα ξέρουμε και γνωρίζουμε με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Σας έχω αναφέρει πολλές φορές πως σε σχέση με τον μέσο όρο τηλεθέασης του καναλιού ασφαλώς και δεν είναι τα νούμερα τηλεθέασης στα τάρταρα.

Βλέπουμε κάθε μέρα τα νούμερα τηλεθέασης όμως πως σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια υπάρχει αισθητή πτώση, της τάξεως των δέκα μονάδων περίπου. Και σαν να μην έφτανε αυτό οι άλλες σειρές, η Γη της Ελιάς του MEGA και ο Σασμός του Alpha δηλαδή, είναι πολύ πιο μπροστά. Κι εκεί παίζει όλο το χρήμα σε ότι έχει να κάνει με τα έσοδα των καναλιών, στην prime time ζώνη.

Απόλυτη ικανοποίηση δεν μπορεί να υπάρχει για το γεγονός πως στη μυθοπλασία έρχονται στην τρίτη θέση οι Άγριες Μέλισσες, ωστόσο υπάρχει πρόθεση να βγει κάτι τέτοιο προς τα έξω. Και έχει να κάνει από τον τρόπο που θες να επικοινωνήσεις κάτι και τι να προβάλλεις ακριβώς. Ασφαλώς και το κανάλι του Αμαρουσίου έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένο με μερικές νούμερα.

Άγριες Μέλισσες – Τηλεθέαση: Η ενημέρωση από τον ΑΝΤ1

«Οι Άγριες Μέλισσες, η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 που έχει συγκλονίσει με την πλοκή και τις ερμηνείες της, ήταν πρώτες στη ζώνη προβολής τους στο δυναμικό κοινό 18-54, και τον Νοέμβριο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, τις «Άγριες Μέλισσες» παρακολούθησαν έστω και για 1’ κατά μέσο όρο 1.873.893 τηλεθεατές στο σύνολο του κοινού.
Στη ζώνη προβολής της, στο δυναμικό κοινό 18-54, η σειρά ήταν πρώτη με μέσο όρο 18,9%.
Οι πιο πιστοί τηλεθεατές ήταν οι γυναίκες, οι οποίες σε επιμέρους κοινό σημείωσαν μέσο όρο 24%.

Με καθηλωτικό σενάριο, κινηματογραφικής αισθητικής σκηνοθετική ματιά και εξαιρετικές ερμηνείες καταξιωμένων και νεότερων ηθοποιών, οι «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζουν να γράφουν στον τηλεοπτικό αέρα την πιο δυνατή ιστορία».

Δείτε όλα τα spoiler για τις Άγριες Μέλισσες εδώ

Το τρέιλερ του επεισοδίου της Τετάρτης