Οι Άγριες Μέλισσες φαίνεται πως δεν μπορούν να γυρίσουν την κατάσταση στην τηλεθέαση. Η σκηνή με το gay φιλί έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Οι Άγριες Μέλισσες φαίνεται πως δεν μπορούν να γυρίσουν την κατάσταση στην τηλεθέαση. Η σκηνή με το gay φιλί έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Η τηλεθέαση και οι Άγριες Μέλισσες μέχρι τώρα ήταν έννοιες συνυφασμένες με υψηλά νούμερα. Η τρέχουσα σεζόν όμως δεν έχει σχέση με τις προηγούμενες. Το πήραν απόφαση και στον ΑΝΤ1 άλλωστε. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω σε ότι έχει να κάνει με την τηλεθέαση.

Την άποψή μου σαν Γεωργία σας την έχω καταθέσει. Η σκηνή με το gay φιλί δεν έπρεπε να προβληθεί. Δεν υπήρχε λόγος. Δεν είναι θέμα αποδοχής ή όχι της σεξουαλικότητας. Είναι θέμα αισθητικής σε μια καθημερινή σειρά μυθοπλασίας που απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό. Υπήρξε πλήγμα. Έτσι το εξέλαβαν οι τηλεθεατές, με τα περισσότερα σχόλια να είναι αρκετά αρνητικά είναι η αλήθεια.

Είχε που είχε τα θέματά της σε ότι έχει να κάνει με την τηλεθέαση η σειρά του ΑΝΤ1, πλέον φαίνεται πως το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Διότι η σκηνή ξένισε, αυτό δείχνουν οι αριθμοί, και τα νούμερα τηλεθέασης έπεσαν. Μέχρι και 15% είδαμε αυτή την εβδομάδα. Σπάνια επίσης βλέπουμε πλέον 20άρια. Είναι δεδομένο πια πως η Γη της Ελιάς και ο Σασμός θα αφήνουν τις Μέλισσες στην τρίτη θέση. Τουλάχιστον στα τρία σίριαλ που έχουν τη μερίδα του λέοντος στη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Άγριες Μέλισσες – τηλεθέαση: Δεν γυρίζει η κατάσταση

Από τη στιγμή που έχει εκκινήσει και το Ράδιο Αρβύλα που φέρνει νούμερο, το γενικός σύνολο του καναλιού έχει ανέβει. Πλέον δεν υπάρχει και η δικαιολογία της κοιλιάς. Σαν να μην έφτανε αυτό σε λίγες εβδομάδες θα ξεκινήσει και το Survivor. Πάνω κάτω τις ίδιες ώρες θα παίζει και το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Όσο να ‘ναι, θα κόψει μερίδιο στην τηλεθέαση από όλους. Τουλάχιστον στο αγωνιστικό μέρος, έχει το κοινό του, το οποίο είναι σταθερό.

Επομένως είναι έτοιμοι άπαντες πως τα επίπεδα τηλεθέασης θα κινηθούν πάνω κάτω στα νούμερα που βλέπουμε και τώρα.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις τα επόμενα επεισόδια στο Άγριες Μέλισσες spoiler.

Το τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας