×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Άγριες Μέλισσες: Το νέο πρόσωπο της σειράς που φέρνει μεγάλες ανατροπές! (vid)


    Αλέξανδρος Κωτάκης

Άγριες Μέλισσες: Το νέο πρόσωπο της σειράς που φέρνει μεγάλες ανατροπές! (vid)


Άγριες μέλισσες: Νέο πρόσωπο (μετά τους Τάσο Χαλκιά και Αγγελική Λάμπρη), νέες ανατροπές στην πετυχημένη σειρά του ANT1 που έχει κερδίσει την εκτίμηση του τηλεοπτικού κοινού. Ο λόγος για τον Θανάση Κουρλαμπά, ο οποίος θα υποδυθεί τον Κλεομένη Ψαθά, έναν χαρακτήρα που θα προκαλέσει αίσθηση!

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», ο ηθοποιός αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για τον ρόλο που θα ενσαρκώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Google Doodle: Αφιερωμένο στο Halloween 2019

Στην τοποθέτησή του ο Θανάσης Κουρλαμπάς εξήγησε ότι δεν χρειάστηκε να περάσει από οντισιόν: «Ο Κλεομένης Ψαθάς είναι γόνος αστικής οικογένειας, μεγαλωμένος στο εξωτερικό που μπαίνει στη ζωή του Δούκα Σεβαστού. Έχει πολλές ανατροπές και ο ρόλος και οι σχέσεις των ηρώων με τον Κλεομένη. Αρχίζει ένα ειδύλλιο με την Πηνελόπη, την κόρη του Δούκα Σεβαστού, επιθυμεί να την παντρευτεί. Δεν πέρασα από κάποια οντισιόν για τις «Άγριες Μέλισσες». Μου έγινε μια πρόταση και τη συζητήσαμε».

Επίσης ο Κουρλαμπάς αναφέρθηκε στην καριέρα του, το ότι θεωρεί τον εαυτό του καλό μπαμπά, όπως και για τα ποσά που έπαιρναν οι ηθοποιοί κάποτε που δεν αντιστοιχούσαν στην πραγματικότητα.

Επίσης μοιράστηκε και ένα συμβάν που του συνέβη σε ένα αστικό λεωφορείο και διευκρίνισε την διαφορά του να είσαι διάσημος με το να είσαι αναγνωρίσιμος

Δείτε τις δηλώσεις του Θανάση Κουρλαμπά για το ρόλο του στις «Αγριες Μέλισσες»

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram