Άκης Πετρετζίκης: Για δεύτερη φορά μπαμπάς - Η ανακοίνωση της γέννησης της κόρης του

Το δεύτερο παιδί τους απέκτησαν σήμερα, ο Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγος του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ - Η ανακοίνωση της γέννησης της κόρης τους.

Μπαμπάς για δεύτερη φορά έγινε ο διάσημος σεφ και πρώτος Έλληνας MasterChef, Άκης Πετρετζίκης που ανακοίνωσε μέσω των social media την γέννηση της κόρης του.

Λίγους μόλις μήνες μετά την γέννηση του πρώτου παιδιού, η σύζυγος του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, έφερε στον κόσμο και ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Τη χαρμόσυνη είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Άκης Πετρετζίκης μέσα από μία ανάρτηση στο επίσημο προφίλ του στο Instagram, μη μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη:

«Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας! Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μας @detorakisstelios, στη μαία μας @ioannadim21, και σε όλο το προσωπικό για τη φροντίδα τους και τον επαγγελματισμό τους (στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορώ να πω πως πραγματικά ήταν ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί). Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μαιευτήριο που πραγματικά ολοκληρώνει αυτό το ταξίδι σε όλους με τις καλύτερες αναμνήσεις!».

Δείτε την ανάρτηση: