Ο Γιώργος Λίαγκας και η Φαίη Σκορδά είχαν έναν έντονο τσακωμό στον αέρα με αφορμή μία τοποθέτηση του γνωστού παρουσιαστή.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας είχαν έντονο καυγά στην εκπομπή «Το Πρωινό», με αφορμή μία συζήτηση που είχαν για τον Bradley Cooper, τη Lady Gaga και την Irina Shayk.

Ο Γιώργος Λίαγκας και η Φαίη Σκορδά είχαν έναν έντονο τσακωμό στον αέρα με αφορμή μία τοποθέτηση του γνωστού παρουσιαστή.

Πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό» μιλούσαν για τον Bradley Cooper, τη Lady Gaga και την Irina Shayk. Με τον παρουσιαστή να δείχνει πως του αρέσει η τελευταία.

Τότε η Φαίη απάντησε πως γούστα είναι αυτά Γιώργο μου. Με τον Λιάγκα να αντιδράει και να λέει πως στα πλαίσια του #metoo, δεν θα έχουμε πρόβλημα να αναφέρουμε πως μία γυναίκα μας αρέσει και μία άλλη όχι. Τι μου λες γούστα είναι αυτά.

Μιλάω για μένα. Θες να μιλήσεις εσύ για μένα;. Αν είναι να κάτσω και να μην αναφέρω τίποτα. Με την Σκορδά να του απαντά πως δεν έχει σχέση με το τι του αρέσει αυτού. Αλλά με ότι κάνει τοποθέτηση και λέει πως η μία είναι ωραία γυναίκα και η άλλη εναλλακτική.

Με τον καυγά να γίνεται ακόμα πιο έντονος και τον Λιάγκα να συνεχίζει: «Είναι σαν να αφαιρέσουμε από κάποιον το δικαίωμα να λέει ότι ότι του αρέσει ο Ολυμπιακός και όχι ο Παναθηναϊκός.

Τι πράγματα είναι αυτά; Σε εμένα αρέσει αυτή η γυναίκα σε σύγκριση με την άλλη. Εσένα λες ότι σ’ αρέσει ο Τζέισον Στέιθαμ;, Σου είπα εγώ να μην το λες; Έλα Θεέ και Κύριε»!.