Κοινή έξοδο για φαγητό είχαν το βράδυ της Δευτέρας (17/5) οι δύο πρώην παίκτες του Survivor, Αλέξης Παππάς και Ελευθερίου.

Οι δύο πρώην «μαχητές» του Survivor Αλέξης Παππάς και Ελευθερία Ελευθερίου επέλεξαν γνωστό μεξικάνικο εστιατόριο στην Αθήνα όπου και πέρασαν όμορφες στιγμές μαζί για αρκετές ώρες.

Παρά το όσα έχουν ακουστεί για τα δύο τους (μέχρι και ότι ήταν στα… μαχαιριά) η έξοδος αυτή αποδεικνύει ότι Παππάς και Ελευθερίου διατηρούν πλέον εξαιρετικές σχέσεις.

Σύμφωνα με το Youweekly μπορεί ο Αλέξης και η Ελευθερία να είχαν ύφος χιλίων καρδιναλίων, ωστόσο δέχτηκαν με χαρά να φωτογραφηθούν με όλους όσους τους προσέγγισαν για μια selfie.

Μάλιστα όσοι θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί τους δεν ήταν 1-2, αλλά πραγματικά έγινε… ουρά! Είναι χαρακτηριστικό ότι στο τρίωρο που έμειναν οι δύο πρώην Survivor στο μαγαζί κάθε λίγο και λιγάκι όλο και κάποιος φαν τους προσέγγιζε για μια φωτογραφία ή ένα αυτόγραφο.

Μάλιστα οι δύο φίλοι έφυγαν λίγο πριν το μαγαζί κατεβάσει τα στόρια. Τώρα αν συνέχισαν την έξοδό τους και για κάπου αλλού, με την απορία θα μείνουμε!

Κοινή έξοδο για φαγητό είχαν το βράδυ της Δευτέρας (17/5) οι δύο πρώην παίκτες του Survivor, Αλέξης Παππάς και Ελευθερίου. Κοινή έξοδο για φαγητό είχαν το βράδυ της Δευτέρας (17/5) οι δύο πρώην παίκτες του Survivor, Αλέξης Παππάς και Ελευθερίου. Κοινή έξοδο για φαγητό είχαν το βράδυ της Δευτέρας (17/5) οι δύο πρώην παίκτες του Survivor, Αλέξης Παππάς και Ελευθερίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MasterChef trailer 18/5: Η ομάδα που χάνει πάει σε δοκιμασία αποχώρησης!

Μπέος: «Αν ο Κούγιας ήταν αυτοκίνητο, δεν θα έβρισκαν ανταλλακτικό!»

Survivor 18/5: Πανικός στο παιχνίδι! Τους κοψοχόλιασε νυχτιάτικα! (vid)