Ανδρέας Μικρούτσικος: Ευδιάθετος στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά από την περιπέτεια υγείας!

Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σήμερα μετά από τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε τους τελευταίους μήνες.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε σήμερα Τρίτη 6/12 στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha κάνοντας έτσι την πρώτη του επίσημη εμφάνιση μετά την περιπέτεια υγείας που είχε το τελευταίο διάστημα.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πέρασε δύσκολα τους τελευταίους μήνες με την υγεία του ενώ μάλιστα έφτασε σε σημείο και να διασωληνωθεί. Πέρασε περίπου 3 μήνες μέσα στο νοσοκομείο παίρνοντας τελικά εξιτήριο στις 29 Οκτωβρίου.

Για την περιπέτεια υγείας του και όχι μόνο συνομίλησε ο 69χρονος άλλοτε παρουσιαστής με την καλή του φίλη, Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της.

Ορεξάτος, με καλή διάθεση έκανε την εμφάνιση του κάνοντας πλάκες προς το μέρος του πάνελ της εκπομπής. Φυσικά και είναι εμφανώς αδυνατισμένος και ταλαιπωρημένος από την πολύμηνη περιπέτεια της υγείας του ωστόσο τα όσα πέρασε δεν φάνηκαν να τον ρίχνουν ψυχολογικά και ο ίδιος έχει καταφέρει να διατηρήσει το χαμόγελό του.

Για το πρόβλημα υγείας του στο οποίο είχε πάντα στο πλευρό του τη σύντροφό του Έλενα Μαστραγγέλη, δήλωσε πως ένα πρωί ξύπνησε με πυρετό και με τρέμουλο. Σε επικοινωνία που είχε με γιατρό του του είπε να σπεύσει γρήγορα σε νοσοκομείο. Σημείωσε ότι δεν είχε ποτέ Κορονοϊό παρ’ ότι γράφτηκε και αυτό κάποια στιγμή.

Έτσι άρχισε μία περιπέτεια διάρκειας τριών μηνών. Όπως ανέφερε έπαθε 3 είδη σηψαιμίας, όλες τις μεταλλάξεις και μπήκε στην εντατική όπου και διασωληνώθηκε. Στη συνέχεια όμως ο ίδιος δεν θέλησε να μπει σε παραπάνω λεπτομέρειες λέγοντας με το γνωστό του χιούμορ:

«Σήμερα είναι Δευτέρα, είναι μια καινούργια εβδομάδα, είναι των Χριστουγέννων δεν θα σας πω λεπτομέρειες. Είναι του Αγίου Κοκλώνη και θέλω να του ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να ζήσει σαν τα ψηλά βουνά.»

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο