Ανδρέας Μικρούτσικος: Κατέρρευσε στον αέρα - «Έζησα την πιο δύσκολη νύχτα της ζωής μου»!

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος συγκλόνισε βρισκόμενος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και ξέσπασε σε κλάματα, με την εικόνα του να σοκάρει.

Μία απίστευτη αποκάλυψη που κανείς δεν περίμενε έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που έκανε τη Σίσσυ Χρηστίδου να χάσει τα λόγια της.

Ο γνωστός παρουσιαστής βρισκόταν καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στο Mega και λίγο πριν αποχαιρετήσει όσους βρισκόντουσαν στο πάνελ, ανακοίνωσε ότι έχασε το αγαπημένο του σκυλάκι.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι η εκπομπή και η παρέα τον βοήθησε κάπως να ξεχαστεί, αφού πέρασε μία από τις δύσκολες νύχτες της ζωής του.

Αποκάλυψε λοιπόν, ότι το βράδυ το σκυλάκι του αρρώστησε και δεν άντεξε, κάτι που τον έκανε να βάλει τα κλάματα και μαζί του και η Σίσσυ Χριστήδου.

«Το βράδυ το σκυλάκι μας το ένα και μοναδικό αρρώστησε, και το πρωί στις έξι το πηγαίναμε… και πέθανε. Δεν ήθελα να το αναφέρω, αλλά ήσασταν βάλσαμο για εμένα… Ήταν σαν παιδί μου και τα ζώα γενικά είναι σαν παιδιά μας… Δεν ήθελα να το πω, αλλά η εκπομπή μου έκανε καλό. Ήταν ένα υπέροχο πλάσμα και ξαφνικά έφυγε, δεν το προλάβαμε…. Χίλια συγγνώμη», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Σίγουρα όσοι αγαπάμε τα ζώα και έχουμε ζήσει με αυτά, μπορούμε να καταλάβουμε πόσο μεγάλη απώλεια είναι.

Δείτε το βίντεο: