Άννα Βίσση: Κάνει αλκοτέστ και γίνεται Viral

Viral έγινε βίντεο της Άννας Βίσση όπου περνάει από αλκοτέστ.

Η Άννα Βίσση είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Tik Tok και για άλλη μία φορά γίνεται Viral.

Η αστυνομία σταμάτησε την Ελληνίδα τραγουδίστρια ώστε να υποβληθεί σε αλκοτέστ και αυτή δεν έχασε την ευκαιρία να το απαθανατίσει σε βίντεο. Φαίνεται πως ήταν η πρώτη φορά που περνούσε, ζητώντας από τον αστυνομικό να της εξηγήσει πως ακριβώς γίνεται και η αντίδρασή της ήταν… έπος.

Η μέτρησή της βγήκε μηδενική, με την ίδια να εντυπωσιάζεται και να λέει πως έχει πιει δύο ποτήρια αλκοόλ, μένοντας έκπληκτη με το αποτέλεσμα.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο Tik Tok και έγινε κατευθείαν Viral, αφού μέσα σε ελάχιστες ώρες είχε χιλιάδες προβολές και πάνω από 34.000 likes.

Πολλοί ήταν και αυτοί που αποθεώνουν την διάσημη τραγουδίστρια γράφοντας «Θεότητα η ANNA», «Πόσο όμορφη, γλυκιά, γυναίκα, τυπάκι!!!!», «Ναι σιγά μην την έκανε τπτ την αννουλα αφού είναι θεα δες ποσο απλή είναι», «είσαι το είδωλό μας».

Παράλληλα, υπήρχαν και πολλά σχόλια έπος για τη διαδικασία και τον αστυνομικό, με μερικούς να σχολιάζουν: «Εγώ περίμενα να λιποθυμήσει ο policeman», «Έχασε την ευκαιρία της ζωής του να σε συλλάβει», «στην αρχή νόμιζα ήθελε να του τραγουδήσεις», «Ο Mr policeman πήρε πόζα, κοίταξε καλά, εκανε γελάκια και τελικά έδειξε 0».

Δείτε το επικό βίντεο:

@annavissiofficial♬ πρωτότυπος ήχος – annavissiofficial