«Άνοδος: Η ιστορία των Αντετοκούνμπο - Rise»: Μια πρώτη μάτια στην πολυαναμενόμενη στην ταινία που αποτυπώνεται η συγκινητική ιστορία τους.

Μια πρώτη μάτια στην πολυαναμενόμενη στην ταινία που αποτυπώνεται η συγκινητική ιστορία των Αντετοκούνμπο.

«Άνοδος: Η ιστορία των Αντετοκούνμπο – Rise»: Την ώρα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απολαμβάνει τις διακοπές του, βγήκε στην κυκλοφορία η ταινία για τη ζωή και την ανάδειξή του ως ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια στην ιστορία του NBA.

Η αλήθεια είναι πως αυτό που κάνει την ταινία ακόμα πιο ελκυστική είναι το γεγονός πως δεν επικεντρώνεται αποκλειστικά στο αθλητικό κομμάτι, αλλά γενικότερα στα δύσκολα παιδικά χρόνια των Γιάννη, Θανάση, Αλέξανδρου και Κώστα στις γειτονιές της Αθήνας υπό την απειλή της απέλασης.

Όπως είχατε διαβάσει στο Sportime μιλάμε για μια υπερπαραγωγή Χόλιγουντ που θα κοστίσει πολλά εκατομμύρια και σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα μας ανταμείβει!

Οι ίδιοι βιώνουν στο έπακρο τις επιπτώσεις του ρατσισμού και παρά το γεγονός πως αργούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο μπάσκετ, εν συνεχεία δουλεύουν σκληρά για να βρεθούν όσο πιο ψηλά γίνεται.

Τον Γιάννη υποδύεται ο πρωτοεμφανιζόμενος Uche Agada, την μητέρα του Βερόνικα, η Yetide Bataki (This is Us, American Gods), τον πατέρα του Τσαρλς, ο Dayo Okeniyi, ενώ τους Θανάση, Άλεξ και Κώστα Αντετοκούνμπο, θα υποδυθούν οι Ral Agada, Elijah Sholanke, και Jaden Osimuwa.