ΑΝΤ1

Η αποζημίωση του ΑΝΤ1 για το φιάσκο με τον ANT1 Plus, δεν περιλαμβάνει την επιλογή επιστροφής χρημάτων στους χρήστες της πλατφόρμας!

Την επίσημη θέση του για την αποτυχία μετάδοσης των αγώνων του Μουντιάλ 2022, μέσω της πλατφόρμας, ΑΝΤ1 Plus, γνωστοποίησε ο όμιλος ΑΝΤ1. Μια θέση η οποία όμως έχει πολλά «κενά», δεν δίνει τις απαντήσεις που περίμεναν οι Έλληνες τηλεθεατές και κυρίως, δεν αποζημιώνει όπως θα έπρεπε τους χιλιάδες ανθρώπους που έσπευσαν να πληρώσουν συνδρομή για παρακολουθήσουν το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη.

Δυστυχώς ο ANT1 αντί να παρέχει την επιλογή της επιστροφής χρημάτων στους χρήστες που αγόρασαν συνδρομή αποκλειστικά και μόνο για την παρακολούθηση του Μουντιάλ ….περιορίζεται σε επέκταση της συνδρομής κατά 3 μήνες…

Στόχος τους λογικά η παραμονή των συνδρομητών στην πλατφόρμα….με την ευχή της ανανέωσης της συνδρομής για το περιεχόμενο που παρέχει στους χρήστες.

Δυστυχώς όπως φαίνεται ο όμιλος ANT1 έχασε το στοίχημα για την μετάβαση στη νέα εποχή, με λάθος επιλογή συνεργατών στο κομμάτι της τεχνολογικής ανάπτυξης της πλατφόρμας, με ότι αυτό σημαίνει για την αξιοπιστία του νέου μέσου…

Όταν πλατφόρμες όπως το Netflix, το Amazon, το Cinobo και άλλες, προσφέρουν premium υπηρεσίες θέσης, οφείλεις αν όχι να τις ξεπεράσεις, έστω να τις αγγίξεις…

Στην προκειμένη περίπτωση το πρόβλημα ήταν το το ταυτόχρονο live streaming.

Ας ελπίσουμε πως οι επόμενες προσπάθειες θα είναι καλύτερες…

Αναλυτικά η ανακoίνωση του ΑΝΤ1 για το θέμα που προέκυψε με τον ΑΝΤ1 Plus

«Παράλληλη Μετάδοση του FIFA World Cup Qatar 2022™ σε ΑΝΤ1 TV & ANT1+

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αποφάσισε να μεταδώσει όλους τους αγώνες του FIFA World Cup Qatar 2022™ στον ΑΝΤ1 TV, παράλληλα με το ΑΝΤ1+ με σκοπό να μην χαθεί ούτε μία στιγμή από την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Κατά τη διάρκεια μετάδοσης αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δημιουργήθηκαν τεχνικά προβλήματα στο ΑΝΤ1+. Η εταιρία του εξωτερικού που ανέλαβε το development της πλατφόρμας δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στον μεγάλο όγκο ζήτησης που υπήρξε. Η αδυναμία αυτή προκάλεσε αναστάτωση στους χρήστες του ΑΝΤ1+ και γι’ αυτό ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αντέδρασε από την πρώτη μέρα, δίνοντας ελεύθερη πρόσβαση στη θέαση των αγώνων. Η ομάδα του ΑΝΤ1+ συνεχίζει να εργάζεται για την αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν.

Με αίσθημα ευθύνης και απόλυτου σεβασμού προς τους συνδρομητές του AΝΤ1+, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αποφάσισε για όλους όσοι πήραν την 6μηνη προσφορά, με 50% έκπτωση, από τις 17 Οκτωβρίου 2022, αλλά και σε όλους εκείνους που θα εγγραφούν στο ΑΝΤ1+ έως και τις 6 Δεκεμβρίου 2022, την αυτόματη και δωρεάν επέκταση της συνδρομής τους για επιπλέον 3 μήνες.

Μέλημα του ΑΝΤ1+ είναι η εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής εμπειρίας, ώστε να μπορούν οι χρήστες να απολαμβάνουν τη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου, μαζί με όλο το περιεχόμενο της streaming πλατφόρμας, παντού, οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή.

Το ΑΝΤ1+, εκτός από τους αγώνες, συνεχίζει να προσφέρει μια σειρά αποκλειστικών ταινιών της FIFA με όλη την ιστορία του Μουντιάλ, αποκλειστικές σειρές και ντοκιμαντέρ αφιερωμένα στις ομάδες, τους πρωταγωνιστές και τα γήπεδα του FIFA World Cup Qatar 2022™, την εκπομπή «Football Stories», καθώς και τη σειρά ντοκιμαντέρ του Vice Greece για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ταυτόχρονα, το ΑΝΤ1+ είναι η μοναδική πλατφόρμα στην Ελλάδα που προσφέρει πρωτότυπες και αποκλειστικές ελληνικές παραγωγές αλλά και εκατοντάδες σειρές και ταινίες για μικρούς και μεγάλους, σε υψηλή ανάλυση και με δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης.

Η μεγάλη γιορτή του Μουντιάλ συνεχίζεται στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Μη χάσετε λεπτό από το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη για εντυπωσιακά γκολ, συναρπαστικά ντέρμπι, μεγάλες ανατροπές, αλλά και έντονα συναισθήματα!».

Διαβάστε επίσης

Μουντιάλ 2022: Η απίστευτη γκαντεμιά του Αλέξη Σπυρόπουλου με τον ΑΝΤ1 plus που σημειώθηκε στο Twitter

Κένεντι Σμιθ: Η πανέμορφη σπρίντερ ξέρει πως παίζεται το… παιχνίδι

Μουντιάλ 2022: Η Ιαπωνία «κέρασε χαρακίρι» τη «φλύαρη» Γερμανία (2-1) κι έριξε 2η «βόμβα» στη διοργάνωση!