Άπιστος επόμενα επεισόδια: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη νέα τουρκική σειρά του ΣΚΑΪ, «Άπιστος», η οποία αποκτά το δικό της κοινό.

Όλες οι εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Άπιστος.

Άπιστος επόμενα επεισόδια: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη νέα τουρκική σειρά του ΣΚΑΪ, «Άπιστος», η οποία σιγά σιγά αποκτά το δικό της κοινό στην τηλεθέαση.

Όπως διαβάσατε στο Sportime, ο Σελτζούκ θέλει τον Αράς νεκρό, ωστόσο αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω.

Άπιστος επόμενα επεισόδια: Η Ντερίν μαχαιρώνει τον Βολκάν – Στο εξωτερικό η Ασιγιά

Μία υπόθεση στο νοσοκομείο θυμίζει στην Ασιγιά την προσωπική της ιστορία απιστίας με τον Βολκάν, την ίδια ώρα που εκείνος εξακολουθεί να παίζει θέατρο για να κρατήσει στη ζωή του την Ασιγιά και την Ντερίν.

Στο μεταξύ, το μίσος της τελευταίας την οδηγεί σε διαδοχικά λάθη και δημόσιες απειλές εναντίον της Ασιγιά. Μάλιστα, το σχέδιό της φτάνει στο τέλος του, αλλά με τον πιο αναπάντεχο τρόπο.

Η Ντερίν είναι αποφασισμένη να τη σκοτώσει, όμως τη στιγμή που αρπάζει ένα μαχαίρι και ετοιμάζεται να της επιτεθεί, μπαίνει στη μέση  ο Βολκάν και τον μαχαιρώνει! Έκτοτε, ο ίδιος δίνει μάχη για να μείνει στη ζωή, με την επιστροφή στο σπίτι να του επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη.

Η Γκιονούλ τον καταγγέλλει στην αστυνομία για διάφορες απάτες που έχει κάνει.

Τελικά, η ζωή επιστρέφει στον καθένα αυτό που του αξίζει. Το ταξίδι προς την ευτυχία είναι μια βαθιά εσωτερική υπόθεση. Κι αυτό είναι κάτι που η Ασιγιά γνωρίζει εδώ και καιρό, κάνοντας μια νέα αρχή στη ζωή της.

Η Ντερίν, με τη σειρά της, το ανακαλύπτει στην πορεία και ακολουθεί τα δικά της βήματα προς το άνοιγμα μιας νέας σελίδας, ενώ ο Βολκάν, όντας ολομόναχος, πεθαίνει.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά «Άπιστος» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.