MEDIA

Άπιστος: Ο Αράς κάνει πρόταση γάμου στην Ασιγιά – Η Λεϊλά θέλει να τους τελειώσει με ροζ φωτογραφίες

Όλες οι συναρπαστικές εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς, Άπιστος.
Άπιστος: Ο Αράς κάνει πρόταση γάμο στην Ασιγιά - Η Λεϊλά θέλει να τους τελειώσει με ροζ φωτογραφίες

Η σειρά Άπιστος του ΣΚΑΪ έχει μπει δυναμικά αυτό το καλοκαίρι στις ζωές των τηλεθεατών με την Τούρκικη παραγωγή να σχολιάζεται πολύ θετικά για την συναρπαστική πλοκή της που έχει εκτοξεύσει την τηλεθέαση.

Η τηλεοπτική σειρά έχει καταφέρει να καθηλώνει εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές κάθε βράδυ στον ΣΚΑΪ, με τους επιτελείς του καναλιού να νιώθουν απόλυτα δικαιωμένοι καθώς πρόκειται για το δυνατό χαρτί του καναλιού του Φαλήρου.

Οι εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια όμως αναμένεται να είναι πολύ ανατρεπτικές και να φέρουν τα πάνω κάτω με το Sportime να σας έχει ενημερώσει ήδη πως ένας θάνατος φέρνει μπαράζ εξελίξεων.

Αυτή όμως δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη καθώς στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθούν ο Αράς και η Ασίγια, με τον πρώτο να της κάνει πρόταση γάμου, τη στιγμή που η Λεϊλά θέλει να τους τελειώσει με ροζ φωτογραφίες.

Άπιστος: Δείτε αναλυτικά τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς (5/9 – 9/9):

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 99 – 5/9/2022

Άπιστος: Ο Αράς κάνει πρόταση γάμο στην Ασιγιά - Η Λεϊλά θέλει να τους τελειώσει με ροζ φωτογραφίες

Μια περιπέτεια υγείας της Ασιγιά τρομάζει τον Βολκάν και τον Αλί, που τρέχουν στο πλευρό της. Εν τω μεταξύ, ένα μεγάλο λάθος της Ντεριά προκαλεί σοβαρή κρίση αξιοπιστίας στο νοσοκομείο.

Αργότερα, η Ασιγιά συναντά για τελευταία φορά τον Αράς για να του πει πόσο την πλήγωσε κρύβοντάς της την αλήθεια, και αφήνοντάς την να μάθει τα πάντα από τον Βολκάν.

Μετά από αυτή την απόρριψη, ο Αράς αποφασίζει να επιστρέψει στο Λονδίνο με τη Λεϊλά για να χωρίσουν και επίσημα.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 100

Ο Αράς προσπαθεί να πείσει τη Λεϊλά ότι δεν πρόκειται ποτέ να της συγχωρήσει το λάθος της. Εκείνη όμως δεν είναι διατεθειμένη να εγκαταλείψει τη μάχη, προτού να εξαντλήσει κάθε πιθανό όπλο: όπως την παλιά φιλία της με τη Ντερίν.

Εν τω μεταξύ, η κυρία Γκιονούλ συναντά δικηγόρο για να δει αν μπορεί να βγάλει διαζύγιο εις βάρος του κυρίου Χαλούκ και να του πάρει όλη την περιουσία τους.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 101 – 6/9/2022

Άπιστος: Ο Αράς κάνει πρόταση γάμο στην Ασιγιά - Η Λεϊλά θέλει να τους τελειώσει με ροζ φωτογραφίες

Ο Βολκάν προσκαλεί την Ασιγιά, τον Αλί, και όλους τους φίλους τους σε γεύμα στο νέο του σπίτι. Η Ντερίν νιώθει πιο μόνη και απελπισμένη από ποτέ, και οι αντιδράσεις της τρομάζουν ακόμα και την ίδια της τη μητέρα.

Ο Αράς επιστρέφει στη Ραιδεστό και ανακοινώνει στην Ασιγιά ότι χώρισε και επίσημα με τη Λεϊλά, και πως η εταιρία του αγόρασε το νοσοκομείο της για να το σώσει από τα οικονομικά του προβλήματα.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 102

Η Λεϊλά ζητά από τη Ντερίν τη βοήθειά της για να μη χάσει τα πάντα στο διαζύγιο. Ο Αλί δεν χαίρεται καθόλου που ο Αράς επέστρεψε στην πόλη τους και στη ζωή της μητέρας του. Ούτε κι ο Βολκάν, που είναι πεπεισμένος πως Αράς επέστρεψε για να διεκδικήσει και πάλι την Ασιγιά.

Εν τω μεταξύ, η Ασιγιά δέχεται να εκπροσωπήσει το νοσοκομείο σε ένα συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη. Αυτή θα είναι η ευκαιρία της Ντερίν και της Λεϊλά να την παγιδέψουν.

Άπιστος: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 103 – 7/9/2022

Άπιστος: Ο Αράς κάνει πρόταση γάμο στην Ασιγιά - Η Λεϊλά θέλει να τους τελειώσει με ροζ φωτογραφίες

Ο Βολκάν ανακαλύπτει πως η Ντερίν όχι μόνο γνωρίζει τον Αράς, αλλά τόσο καιρό συνωμοτεί με τη γυναίκα του, τη Λεϊλά. Η Μπαχάρ οργανώνει πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της Ντεριά. Τέλος, η Λεϊλά κηρύσσει ανοιχτά τον πόλεμο στον Αράς.

Αν δεν πάρει πίσω την απόφασή του για το διαζύγιο, τότε εκείνη θα δημοσιοποιήσει κρυφές φωτογραφίες του με την Ασιγιά για να τους διασύρει σε όλη την πόλη.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 104

Η Ασιγιά μαθαίνει πως η Ντερίν κρύβεται πίσω από τον εκβιασμό που έχει στήσει η Λεϊλά προκειμένου να μην τη χωρίσει ο Αράς. Η Ντερίν όμως επιμένει πως δεν κατάλαβε τι έκανε, και πως η Λεϊλά την ξεγέλασε και τη χρησιμοποίησε.

Άπιστος: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 105 – 8/9/2022

Άπιστος: Ο Αράς κάνει πρόταση γάμο στην Ασιγιά - Η Λεϊλά θέλει να τους τελειώσει με ροζ φωτογραφίες

Η Λεϊλά συναντιέται με τον Βολκάν και του ζητά να συμμαχήσουν, αφού έχουν έναν κοινό στόχο: τον χωρισμό του Αράς και της Ασιγιά. Η Μπαχάρ αντιμετωπίζει μια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της, γεγονός που ανησυχεί τους πάντες.

Εν τω μεταξύ, ο Αλί συνειδητοποιεί πως τα πράγματα έχουν γίνει σοβαρά ανάμεσα στη μητέρα του και τον Αράς και αντιδρά με θυμό απέναντί της.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 106 Η Ντερίν συνεχίζει να βγαίνει έξω όλο και πιο συχνά, νομίζοντας πως έτσι θα κάνει τον Βολκάν να ζηλέψει και να την επιθυμήσει ξανά. Όμως εκείνος για το μόνο που ανησυχεί είναι πως η κόρη τους περνά πολύ χρόνο χωρίς κανέναν από τους δύο γονείς της.

Ούτε η κυρία Γκιονούλ δεν μπορεί να κάνει τη Ντερίν να καταλάβει πως δεν έχει πια νόημα να σκέφτεται τον Βολκάν. Ο Αράς ανοίγει για ακόμα μια φορά την καρδιά του στην Ασιγιά και της δείχνει τα συναισθήματά του με ένα όμορφο δώρο.

Άπιστος: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 107 – 9/9/2022

Άπιστος: Ο Αράς κάνει πρόταση γάμο στην Ασιγιά - Η Λεϊλά θέλει να τους τελειώσει με ροζ φωτογραφίες

Η Ασιγιά εξομολογείται στον Αράς πως ο Αλί έχει μεγάλο πρόβλημα να αποδεχθεί τη σχέση τους. Ο Αράς σκέφτεται πως εάν την κάνουν επίσημη, ίσως η κατάσταση εξομαλυνθεί, κι έτσι κάνει στην Ασιγιά πρόταση γάμου!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 108

Παρ’ όλο που το διαζύγιό της με τον Αράς έχει ολοκληρωθεί, η Λεϊλά αρνείται να το αποδεχθεί και συνεχίζει να παλεύει για να πάρει πίσω τον Αράς με ακόμα ένα νέο σχέδιο.

Εν τω μεταξύ, μια απροσδόκητη εξέλιξη κάνει τα πράγματα ακόμα πιο περίπλοκα ανάμεσα στη Ντερίν και τον Βολκάν. Τέλος, η Ασιγιά ακόμα δεν έχει απαντήσει στην πρόταση του Αράς.

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

ΣΧΟΛΙΑ