Εντάξει, είναι γνωστή στο ελληνικό κοινό από τον «Άπιστο», είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα και αυτό δεν χωρά αμφισβήτηση (αν και περί ορέξεως ουδείς λόγος).

Άπιστος: Τουρκάλα πανέμορφη πρωταγωνίστρια έβαλε μαγιό και έμειναν κάγκελο με το σώμα της αφού δεν το περίμεναν οι Τούρκοι να έχει τέτοιο κορμί.

Εντάξει, είναι γνωστή στο ελληνικό κοινό από τον «Άπιστο», είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα και αυτό δεν χωρά αμφισβήτηση (αν και περί ορέξεως ουδείς λόγος).

Πρόεκειται για τη διάσημη Τουρκάλα ηθοποιό, Τζανσού Ντερέ, η οποία απολαμβάνει τις διακοπές της στην Μαρμαρίδα στην Τουρκια.

Η Ντερέ μοιράστηκε στους λογαριασμούς της στα social media φωτογραφία της με μαγιό και… έγινε το «έλα να δεις».

Η διάσημη Τουρκάλα έκανε ηλιοθεραπεία με το μπικίνι της, προσπαθώντας να πάρει μία ανάσα από τα γυρίσματα, όμως το Instagram της πήρε φωτιά από τους θαυμαστές της.

Μάλιστα η 41χρονη διάσημη ηθοποιός, που τράβηξε τα βλέμματα με την φόρμα της, έκανε likes και σχόλια.

Άπιστος: Τουρκάλα πανέμορφη πρωταγωνίστρια έβαλε μαγιό και έμειναν κάγκελο με το σώμα της – Δεν το περίμεναν

Άπιστος: Τουρκάλα πανέμορφη πρωταγωνίστρια έβαλε μαγιό και έμειναν κάγκελο με το σώμα της - Δεν το περίμεναν

Οι χρήστες του διαδικτύου ξέρουν πως είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα όμως η εικόνα της με μαγιό σόκαρε τον ανδρικό πληθυσμό (ήδη έχει συγκεντρώσει 123.266 likes).

Να θυμίσουμε ότι η Τζανσού Ντερέ γεννήθηκε στις 16 Νοεμβρίου του 1980 στην Άγκυρα κι έχει ελληνική καταγωγή καθώs η οικογένειά τηs είναι Έλληνες μετανάστες στην Τουρκία.

Μέχρι τα 18 της ζούσε στη Σμύρνη μαζί με την οικογένειά της κι αργότερα στην Κωνσταντινούπολη, για να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο στο τμήμα τηs Αρχαιολογίας, όπου και αποφοίτησε με άριστα.

Διαβάστε επίσης:

Άπιστος: Αυτή είναι η εντυπωσιακή Tουρκάλα πρωταγωνίστρια που έχει τρελάνει το ελληνικό κοινό (pics)

Άπιστος επόμενα επεισόδια: Ένας θάνατος φέρνει μπαράζ εξελίξεων – Αυτός ο πρωταγωνιστής πεθαίνει