×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Αλαφούζος κοντά σε big DEAL με τον Ατζούν!


    Γεράσιμος Μανωλίδης

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Αλαφούζος κοντά σε big DEAL με τον Ατζούν!


Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αποφασίσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Σε όλα όσα φέρουν την υπογραφή και τη σφραγίδα του. Η αφύπνιση είναι ολική. Πρώτα σε επίπεδο ναυτιλίας. Στη συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Σειρά παίρνει και ο ΣΚΑΪ.

Η πρώτη αναφορά μας της έντονης κινητικότητας και επαναδραστηριοποίησης ήταν με αφορμή τον Παναθηναϊκό. Η εκκίνηση για τον Γιάννη Αλαφούζου όμως ήταν από αλλού. Το εξαιρετικό διάβασμα των γεωπολιτικών αλλαγών εκτόξευσε τους ημερήσιους ναύλους σε δυσθεώρητα επίπεδα. Η ορθή ανάλυση της κατάστασης έκανε την ναυτιλιακή του εταιρεία να προσθέσει ένα ακόμα απόκτημα. Ένα νέο πλοίο. Εύκολος είναι ο συνειρμός για τα κέρδη και την αλλαγή status.

Ο Γιάννης Αλαφούζος τοποθέτησε σε σωστές βάσεις τα σημαντικά. Αποφάσισε να λάβει μέτρα και στον Παναθηναϊκό. Η απομάκρυνση του Νίκου Νταμπίζα στην οικονομία της σεζόν θα φέρει πολλαπλά οφέλη. Το απτό και πιο σημαντικό ήταν η παραμονή του Τάσου Χατζηγιοβάνη. Η εμφάνιση στην Τούμπα ένα πρώτο αγωνιστικό δείγμα. Οι δηλώσεις του (ενισχυμένου πλέον) Δώνη, ο οποίος στήριξε απόλυτα τον διοικητή ηγέτη του «τριφυλλιού» έτυχαν της αποδοχής του κόσμου.

Σειρά τώρα για τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ παίρνει το κανάλι του Φαλήρου. Επί των ημερών του έζησε μεγάλες στιγμές και νούμερα που ουδείς περίμενε. Το δικό του «step aside» στοίχισε. Ειδικά η μερική ρήξη με τον Ατζούν. Με τον Τούρκο τηλεοπτικό παραγωγό εκτοξεύθηκε ο σταθμός και η απόφαση που πάρθηκε να μείνει στην άκρη για να επενδυθεί φέτος (τηλεοπτικός) χρόνος και χρήμα στη μυθοπλασία και τα τηλεπαιχνίδια αποδείχθηκε λανθασμένη.

Αλαφούζος – Ατζούν

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime λοιπόν, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ανοίξει εκ νέου δίαυλο επικοινωνίας με τον Ατζούν Ιλταζαλί. Κεντρικό θέμα σε αυτές η εκ νέου σύμπλευση των δύο ανδρών στη διοίκηση του ΣΚΑΪ. Το Voice of Greece είναι από τις λίγες εκπομπές που κρατούν ψηλά τη σημαία του καναλιού φέτος, τα προηγούμενα χρόνια οι επιτυχίες ήταν κατά πολύ περισσότερες από τις αποτυχίες και ο Γιάννης Αλαφούζος είναι έτοιμος να επιστρέψει στην πετυχημένη συνταγή.

Μάλιστα από όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, είναι πιθανό το κέντρο των αποφάσεων να μεταφερθεί στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ατζούν με δυο λόγια αναμένεται να είναι αυτός που θα καθορίσει τη στρατηγική και το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Με αυτόν τον τρόπο ο Γιάννης Αλαφούζος θεωρεί πως θα ανατρέψει την κατάσταση και στο τηλεοπτικό σκηνικό.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα