Ο σεφ Απόστολος Ρουβάς που έγινε φέτος ευρύτερα γνωστός από την εκπομπή «Πάμε Δανάη!», μίλησε σε εκπομπή για την μαγειρική και την προσωπική του ζωή.

Ο Απόστολος Ρουβάς φέτος «συστήθηκε» στο τηλεοπτικό κοινό ως σεφ του «Πάμε Δανάη!» και φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», όπου και προχώρησε σε πολλές αποκαλύψεις.

Αρχικά τόνισε πως πριν να ασχοληθεί με την μαγειρική, είχε κάνει δεκάδες άλλες δουλειές. Επίσης ανέφερε πως ένα σημαντικό γεγονός στην ζωή του τον ανάγκασε να φύγει από την Κέρκυρα και να μετακομίσει στην Αθήνα, όπου και άρχισε μία νέα ζωή από το μηδέν.

Χαρακτηριστικά είπε: «Είμαι στην Αθήνα από το 2013. Τη δεύτερη φορά που ήρθα, ήμουν πολύ αποφασισμένος να φτιάξω, όπως θέλω τη ζωή μου. Δεν ήταν το πρόβλημα η Κέρκυρα, αλλά η αλλαγή ήταν μέσα μου, ήθελα μια διαφορετική οπτική σε νέο τόπο.

Μου συνέβη ένα πολύ συνταρακτικό γεγονός στο νησί, που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο πώς άλλαξα στάση ζωής.

Ήταν η μεγάλη αλλαγή που έκανα τότε ν’ αθλούμαι, να φροντίζω τον εαυτό μου και να τα βλέπω όλα διαφορετικά».

Aκόμη σημείωσε πως έχει χάσει πολλά κιλά τον τελευταίο καιρό και από 100 έγινε 85. Πως βρίσκεται σε σχέση αλλά δεν το μοιράζεται με το πολύ κοινό.

Τέλος δήλωσε για τον αδερφό που είναι ο Σάκης Ρουβάς αλλά και το διαζύγιο που πήραν οι γονείς του: «Ο Σάκης χάρηκε για μένα που πήγα στην εκπομπή. Επειδή μπήκα σε συνδυασμό με αυτό που αγαπάω να κάνω, με αυτό που έχω σπουδάσει. Είμαι αρκετά κοινωνικός, αλλά έχω τις στιγμές που κλείνομαι στον εαυτό μου.

«Ήμουν αρκετά μικρός όταν πήραν διαζύγιο οι γονείς μου, επτά χρονών. Καταλάβαινα ότι κάτι δεν πάει καλά. Για ένα παιδί σε αυτή την ηλικία το σημαντικό είναι ότι βιώνει μια έντονη κατάσταση, όπου δεν μπορεί να καταλάβει τι την προκαλεί, θέλει απλά να τελειώσει όλο αυτό. Μου πήρε χρόνο να συμφιλιωθώ με όλο αυτό».

Survivor: Η Ανθή Σαλαγκούδη δεν έχει δει ούτε μισό επεισόδιο!

Ηνίοχος ’21: Μαχητικά «σκίζουν» τον ουρανό της Αθήνας – Εντυπωσιακές εικόνες (vids+pics)