Άρης Πορτοσάλτε για το τροχαίο με ντελίβερα: «Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων»!

Αδιανόητα προκλητικός ο Άρης Πορτοσάλτε αναφερόμενος στον τραγικό θάνατο του διανομέα στη Θεσσαλονίκη!

Άκρως προκλητικός έγινε για ακόμα μία φορά ο Άρης Πορτοσάλτε, που μίλησε για τον τραγικό θάνατο του διανομέα στη Θεσσαλονίκη.

Ο άτυχος άντρας βρήκε τραγικό θάνατο τα μεσάνυχτα του Σαββάτου όταν παρασύρθηκε από αμάξι την ώρα που δούλευε.

Ο Άρης Πορτοσάλτε με αφορμή το φρικτό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη, που είχε θύμα οδηγό ντελίβερι της Wolt, ο οποίος πάλευε για το μεροκάματο…δυο μέρες μετά, σχολιάζει το γεγονός…κάνοντας «γενικό»…εμετικό – αισχρό – σχόλιο στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, που ήδη έχει προκαλέσει οργή στο Twitter.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι: «Τώρα βέβαια υπάρχει και μια συγκεκριμένη συμπεριφορά των διανομέων, για να τα λέμε, Θεός σχωρέστον…».

Μάλιστα η Μαρία Αναστασοπούλου προσπάθησε με τον τρόπο της να τον επαναφέρει, λέγοντας του ότι δε χρειάζεται να γίνονται τέτοια σχόλια και συγκρίσεις, ενώ δεν προκύπτει από κάπου ότι υπάρχει ευθύνη του διανομέα.

Ωστόσο εκείνος συνέχισε αναφέροντας: «Δεν θα κάνω σύγκριση, αλλά κι αυτός οδηγεί μοτοσυκλέτα. Αυτός που οδηγεί το αυτοκίνητο έχει την ευθύνη για όλους, αλλά θα πρέπει και οι φίλοι που οδηγούν μοτοσυκλέτα να αποφασίσουν, θα κοιτάμε δεξιά, θα κοιτάμε αριστερά».