«Ο Άνθρωπος του Θεού» - Δείτε αποσπάσματα από την αριστουργηματική ταινία που σάρωσε στο Ελληνικό box office- Άρης Σερβετάλης

Ο Άρης Σερβετάλης μέσα από την ταινία που πρωταγωνίστησε, τον «Άνθρωπο του Θεού», άλλαξε ριζικά τον τρόπο ζωής του και σκέψης του.

Ο «Άνθρωπος του Θεού» έχει κόψει περισσότερα από 200 χιλιάδες εισιτήρια στους κινηματογράφους και έχει γνωρίσει τρομερή επιτυχία. Ο Άρης Σερβετάλης σε μια σπάνια συνέντευξη μίλησε για το ρόλο του, αλλά και τις κριτικές που έχει μέχρι τώρα η ταινία.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ρώτησε τον ηθοποιό για το γεγονός ότι ο κόσμος αγκάλιασε την ταινία, αλλά υπήρξαν κάποιες αρνητικές κριτικές.

Ο Άρης Σερβετάλης απάντησε πως: «Μου κάνει την εντύπωση μία εμπαθής κριτική που δεν στοχεύει κατασκευαστικά στο έργο αλλά στοχεύει και σε άλλα πράγματα. Μου δημιουργεί μία έκπληξη».

Η πίστη του στον Θεό είναι γνωστή και δηλώνει ότι έχει επηρεάσει τον τρόπο που ορίζει τον εαυτό του τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.

«Αισθάνομαι περισσότερο την αίσθηση της ευθύνης για το πού συμμετέχω και πώς τοποθετούμαι μέσα στα πράγματα. Για παράδειγμα, πλέον δεν κάνω ερωτικές σκηνές. Δεν το αισθάνομαι, δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Ακόμα και το φιλί και ό,τι εμπεριέχεται σε αυτό. Είναι κάτι προσωπικό και το αισθάνομαι και το καταθέτω σε μία νέα συνεργασία και λέω “μέχρι εδώ μπορώ”» ανέφερε.

Η στάση του απέναντι προς όσους δεν συμμερίζονται την ίδια νοοτροπία από άποψη πίστης δεν είναι αρνητική. «Οι καλύτεροί μου φίλοι δεν πιστεύουν. Είμαι ο ημίτρελος που ξέρουν τι θα πω και τους έχω δεχτεί όπως είναι» δήλωσε.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του Mega: