Συνεχίζεται η προσπάθεια να μπει στο Survivor All Star ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Τι είπε ο Ατζούν στον Ντάνο για να τον πείσει Θα τα καταφέρει;

Συνεχίζεται η προσπάθεια να μπει στο Survivor All Star ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Τι είπε ο Ατζούν στον Ντάνο για να τον πείσει.

Πόσες και πόσες φορές σας το έχω πει. Άλλο Survivor με Ντάνο, άλλο Survivor χωρίς. Όταν μιλάμε για Survivor All Star, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι το πρώτο όνομα που έρχεται στο μυαλό όλων. Το θέμα είναι πως θα πείσει ο Ατζούν τον Ντάνο να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Στο παρελθόν, τα προβλήματα ήταν άλλα. Διότι, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθεί ο Ατζούν να βάλει στο παιχνίδι τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο τελευταίος είχε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις παλαιότερα. Πλέον, ο Ντάνος έχει το περιθώριο να πάει ξανά στον Άγιο Δομίνικο. Πλέον είναι άλλα τα ζητήματα που πρέπει να λύσει ο Ατζούν.

Βέβαια, ο Ατζούν ως Ατζούν δεν έχει και την τρελή συμπάθεια στον Ντάνο, αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο. Ανέκαθεν ο Τούρκος παραγωγός κοίταζε το προϊόν του και την τσέπη του. Άλλο το Survivor με τον Αγγελόπουλο μέσα. Και μόνο η ανακοίνωση της συμφωνίας θα φέρει πανικό. Εκτός του ότι μιλάμε για σίγουρη επιτυχία στην τηλεθέαση.

Survivor All Star έστω για ένα μήνα

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει πολλούς ενδοιασμούς. Ξέρει πως δεν θα είναι εύκολο να κάνει ότι έκανε στο πρώτο Survivor. Πέρασαν και αρκετά χρόνια από τότε, αν και ο ίδιος κρατιέται εξαιρετικά καλά. Από την άλλη, στο παιχνίδι θα είναι και παίκτης έτοιμος για να σηκώσει την κούπα.

Ο Ντάνος δεν είναι πολύ θετικός να μπει και στο παιχνίδι με τα ίδια χρήματα που θα πάρουν οι υπόλοιποι. Όχι πως θεωρεί κακή ιδέα το να πληρώνονται όλη το ίδιο. Ούτε εξέφρασε στις συζητήσεις πως θέλει να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος. Ατομικά κάνει τα κουβέντες, κοστολογώντας τον εαυτό του πολύ υψηλά. «Εγώ θέλω τόσα». Απλά και ξεκάθαρα. Το τι συμφώνησαν οι άλλοι δεν είναι κάτι που τον απασχολεί.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και για οικογενειακούς λόγους δεν μπορεί να λείψει για αρκετό καιρό από την Ελλάδα. Εδώ είναι που έρχεται η παραγωγή έτοιμη να κάνει μια εξαίρεση. «Έλα έστω για ένα μήνα», έχει ειπωθεί στον Ντάνο. Πως θα αποχωρήσει όμως; Ο κόσμος (και να βγει στον τάκο, αν βγει) δεν πρόκειται να τον βγάλει; Άρα…;

Τι κρατάμε από όλο αυτό και έχει τη σημασία του. Ο Ατζούν το παλεύει ακόμα με τον Ντάνο για το Survivor All Star

Διαβάστε ακόμα

Τότε χωρίζουν Βρισηίδα και Μαρτίκας

Υποφέρει η Σοφία Χατζηπαντελή

Σε αυτή την ταινία θα παίξει ο Ντάνος

Ο Ντάνος από τα παλιά…