Για το νέο της σύντροφο μίλησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου,η νικήτρια του Bachelor, Νικόλ Τσομπανίδου.

Bachelor: Ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποτελεί παρελθόν για τη νικήτρια του Bachelor, Νικόλ Τσομπανίδου που πλέον έχει βρει το νέο της σύντροφο. Για το νέο αυτό βήμα στη προσωπική της ζωή μίλησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου.

Παράλληλα η Νικολέττα επιβεβαίωσε έμμεσα πως είναι ξανά σε σχέση, ενώ αποκάλυψε πως ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε προσπάθεια επανασύνδεσης στα γενέθλιά της.

«Είμαι πολύ καλά τώρα. Όταν βγήκα από το Bachelor ήταν δύσκολο καθώς προσπαθούσα να προσαρμοστώ. Στο Bachelor ήμουν ο εαυτός μου. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος στη σχέση μας με τον Παναγιώτη. Αλλά έχει περάσει καιρός και έχουμε προχωρήσει και οι δύο. Είμαι πολύ καλά τώρα. Δεν έκανε κανένας καμία συζήτηση για χωρισμό. Απλά έτσι ήρθαν τα πράγματα.

Ήταν και το Battle of the Couples στη μέση, ήταν πολλά και ο καθένας πήρε τον δρόμο του. Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο. Ήταν δύσκολο, αλλά ήρθε η δουλειά και το πήρα καλύτερα από ότι περίμενα.

Έγινε κίνηση επανασύνδεσης από τον Παναγιώτη στα γενέθλιά μου. Με πήρε τηλέφωνο, αλλά δεν… Όταν ραγίζει κάτι δεν ξανακολλάει» είπε αρχικά η Νικολέττα Τσομπανίδου.

Όσο για την πρόσφατη αιχμηρή ανάρτηση του Παναγιώτη Βασιλάκου στο Instagram, η Νικολέττα απάντησε με νόημα: «Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Απλά να πω ότι κανένας δε με βοήθησε, τα έχω κάνει όλα μόνη μου. Δεν υπήρξε κάτι τέτοιο».

Τέλος, όσον αφορά τον νέο της σύντροφο, η Νικολέττα Τσομπανίδου απάντησε χαμογελαστή πως είναι καλά, χωρίς να διαψεύδει ούτε να επιβεβαιώνει τις φήμες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Με αυτό το μουσικό σχήμα κλείνει ο Τριαντάφυλλος – Το «χρυσό» πενταετές συμβόλαιο

Super League: Με κόσμο αλλά μόνο εμβολιασμένοι στα γήπεδα

Ελληνοτουρκικά: Νέα «σφαλιάρα» για Τουρκία από ΗΠΑ Κανένας συμβιβασμός για τους S-400