Στο προσκήνιο βρίσκεται ξανά η Νικολέτα Τσομπανίδου, η οποία μετά το πέρασμά της από το Bachelor έχει αλλάξει τη ζωή της.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποτελεί παρελθόν για τη νικήτρια του The Bachelor, Νικόλ Τσομπανίδου που πλέον έχει βρει το νέο της σύντροφο.

Με δηλώσεις της η Νικολέττα επιβεβαίωσε έμμεσα πως είναι ξανά σε σχέση, ενώ αποκάλυψε πως ο… πρώην έκανε προσπάθεια επανασύνδεσης στα γενέθλιά της.

«Είμαι πολύ καλά τώρα. Όταν βγήκα από το Bachelor ήταν δύσκολο καθώς προσπαθούσα να προσαρμοστώ. Στο Bachelor ήμουν ο εαυτός μου. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος στη σχέση μας με τον Παναγιώτη. Αλλά έχει περάσει καιρός και έχουμε προχωρήσει και οι δύο. Είμαι πολύ καλά τώρα. Δεν έκανε κανένας καμία συζήτηση για χωρισμό. Απλά έτσι ήρθαν τα πράγματα.

Ήταν και το Battle of the Couples στη μέση, ήταν πολλά και ο καθένας πήρε τον δρόμο του. Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο. Ήταν δύσκολο, αλλά ήρθε η δουλειά και το πήρα καλύτερα από ότι περίμενα.

Έγινε κίνηση επανασύνδεσης από τον Παναγιώτη στα γενέθλιά μου. Με πήρε τηλέφωνο, αλλά δεν… Όταν ραγίζει κάτι δεν ξανακολλάει» είπε αρχικά η Νικολέττα Τσομπανίδου.

Όσο για την πρόσφατη αιχμηρή ανάρτηση του Παναγιώτη Βασιλάκου στο Instagram, η Νικολέττα απάντησε με νόημα: «Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Απλά να πω ότι κανένας δε με βοήθησε, τα έχω κάνει όλα μόνη μου. Δεν υπήρξε κάτι τέτοιο».

Τέλος, όσον αφορά τον νέο της σύντροφο, η Νικολέττα Τσομπανίδου απάντησε χαμογελαστή πως είναι καλά, χωρίς να διαψεύδει ούτε να επιβεβαιώνει τις φήμες.

Πέρα όμως από τις ραγδαίες αλλαγές στην προσωπική της ζωή, η Νικόλ άλλαξε και στην εμφάνιση.

Είναι πλέον ανανεωμένη, εμφανώς αδυνατισμένη, έχει δώσει μία διαφορετική νότα στο μαλλί της και μέσω Instagram καθημερινά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor Tριαντάφυλλος: Του βγήκε του Ατζούν η αποχώρηση του Ντάφυ – Κέρδισε το στοίχημα

Survivor spoiler 14/6: Ποιος κερδίζει την 1η ασυλία;

 Χώρισε ο Αλέξης Παππάς απο την Αλέσια – Το μήνυμα που της έστειλε