Ολοκληρώθηκε το «ρόστερ» της νέας εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

Η Μαρία Μπακοδήμου ανήκει και επίσημα στο δυναμικό του ΣΚΑΪ και ετοιμάζει ψυχαγωγική εκπομπή η οποία θα προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα.

Η προετοιμασία για τη νέα εκπομπή συνεχίζεται και η όμορφη παρουσιάστρια έχει «κλειδώσει» ήδη του συνεργάτες της, οι οποίοι θα την πλαισιώνουν στο πάνελ.

Πρόκειται για μεσημεριανή εκπομπή, η οποία θα είναι ψυχαγωγική και ανατρεπτική.

Δίπλα στην παρουσιάστρια θα βρίσκεται η Μαριλού Ρεπαπή, η οποία αποτελεί ένα πρόσωπο που ήθελαν πολύ στο κανάλι, καθώς ταιριάζει απόλυτα στο ύφος της εκπομπής, έχοντας χιούμορ, εμπειρία και καλά αντανακλαστικά με εύστοχες απαντήσεις στα θέματα που θα τεθούν.

Ιδιαίτερη έκπληξη αποτελούν τα υπόλοιπα άτομα που συμπληρώνουν το πάνελ. Αυτά, θα είναι η ηθοποιός Παρθένα Χοροζίδου την οποία πιστεύουν πολλοί οι άνθρωποι της παραγωγής. Παράλληλα, στην τρίτη καρέκλα θα κάθεται ο Θέμης Καίσαρης.

Θα έχουμε και μια εσωτερική μετακίνηση στον ΣΚΑΪ, αφού στην ομάδα θα βρίσκεται και ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν στο «Love it».

Την αρχισυνταξία της εκπομπής αναλαμβάνει η Χριστιάνα Βαξεβάνη.

Θυμηθείτε την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τη Μαρία Μπακοδήμου

«O ΣΚΑΪ καλωσορίζει τη Μαρία Μπακοδήμου στο δυναμικό του.

Πνευματώδης, πολυπράγμων, με ευφυές χιούμορ και έχοντας διαγράψει μια τηλεοπτική πορεία γεμάτη προκλήσεις και επιτυχίες, η Μαρία Μπακοδήμου έχει αφήσει το προσωπικό της στίγμα σε ό,τι έχει κάνει.

Από τον Σεπτέμβριο, η Μαρία επιστρέφει στον ΣΚΑΪ, για να μας συστήσει τα Σαββατοκύριακα, αλλιώς: ανατρεπτικά, σπαρταριστά και ευφάνταστα!

Ραντεβού με την Μαρία Μπακοδήμου την ερχόμενη σεζόν, στον ΣΚΑΪ!».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΚΑΪ προσέγγισε για την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου τον Νικόλα Ράπτη, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι παραμένει στον ΑΝΤ1.

Κρούση έγινε και σε έναν ακόμα παρουσιαστή που έχει υπηρετήσει χιουμοριστικό περιεχόμενο και αυτός είναι ο Μάκης Παπασημακόπουλος (αρνήθηκε ευγενικά λόγω συνεργασίας με την Cosmote TV).