Μπέτυ Μαγγίρα: Συνεχίζει και επίσημα στο Open και του χρόνου!

Η Μπέτυ Μαγγίρα επιβεβαίωσε την καλή της φετινή πορεία στην τηλεόραση υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με το OPEN.

Επίσημη έγινε η ανανέωση της συνεργασίας του OPEN Beyond με τη Μπέτυ Μαγγίρα η οποία τα πήγε εξαιρετικά φέτος στην παρουσίαση της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;».

Παρότι στην εκπομπή είπε το αντίο ένας πασίγνωστος ηθοποιός, το πρότζεκτ φαίνεται πως θα συνεχιστεί και του χρόνου με την Μαγγίρα φυσικά και πάλι στην παρουσίαση.

Η ίδια η παρουσιάστρια είχε πει άλλωστε στο τέλος της φετινής σεζόν τις ευχαριστίες της προς το κανάλι και όλους τους συντελεστές μιλώντας για μία συλλογική δουλειά ενώ είχε δώσει και μήνυμα για «ραντεβού τον Σεπτέμβρη».

Έτσι ακριβώς θα γίνει λοιπόν από τι φαίνεται με το OPEN, παρά τη διαμάχη Λάτσιου – Παναγιωτόπουλου για το πρόγραμμα της ερχόμενης σεζόν, να κρίνει πως η εκπομπής της Μαγγίρα πρέπει να συνεχιστεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του OPEN για την ανανέωση της συνεργασίας με τη Μπέτυ Μαγγίρα:

«Το OPEN, με την ολοκλήρωση της εξαιρετικής συνεργασίας με την Μπέττυ Μαγγίρα, προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου της παρουσιάστριας.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι το κανάλι και η Μπέττυ Μαγγίρα δεσμεύονται σε μία συνεργασία με προοπτική, έχοντας ως κοινό στόχο να ανοίγουν καθημερινά για τους τηλεθεατές ένα παράθυρο στην αισιοδοξία και τη θετική διάσταση της καθημερινότητας.

Η πολυτάλαντη Μπέττυ Μαγγίρα, θα συνεχίσει να δίνει ραντεβού καθημερινά στις 09:50 και τη νέα σεζόν από τον αέρα του OPEN, με ένα μεγάλο ζεστό χαμόγελο, κέφι και άπλετο χιούμορ»