×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Big Brother: Χριστίνα και Παναγιώτης δεν χάνουν… ευκαιρία (vids)


Γεωργία Τσιαρλή

Big Brother: Χριστίνα και Παναγιώτης δεν χάνουν… ευκαιρία (vids)


H Χριστίνα Ορφανίδου και ο Παναγιώτης Βαρουξής μίλησαν για τη σχέση τους και το μεταξύ τους φλερτ στο σπίτι του Big Brother, όπου τα πράγματα έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησαν να μάθουν τι συμβαίνει ανάμεσα στην Χριστίνα και τον Παναγιώτη στο σπίτι του Big Brother και έτσι δε δίστασαν να τους ρωτήσουν ανοιχτά στο live της Παρασκευής.

Από την πλευρά τους, η Χριστίνα και ο Παναγιώτης παραδέχτηκαν πως υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον και πως η σχέση τους δεν είναι μόνο φιλική, ωστόσο, δήλωσαν πως όλα θα φανούν όταν βγουν από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Big Brother: Ο Αντώνης μιλάει για πρώτη φορά και λέει τη δική του «αλήθεια» – «Με κρεμάσαν μέσα σε ένα βράδυ…» (vid)

«Η Χριστίνα μου αρέσει εμφανισιακά σαν κοπέλα και ο τρόπος που είναι μέσα στο σπίτι και το πώς μου συμπεριφέρεται. Αυτό που μένει είναι να δούμε όταν βγούμε έξω, πώς θα είμαστε με τους άλλους ανθρώπους. Για την ώρα εδώ μέσα μου αρέσει. Μου αρέσει αισθητικά και ερωτικά», είπε ο Παναγιώτης, ενώ η Χριστίνα δήλωσε: «Καλώς ή κακώς μέσα στο σπίτι γνωρίζουμε για τον άλλον συγκεκριμένα πράγματα. Έξω από ‘δω θα δούμε τον άλλον στην καθημερινότητά του, στην πραγματική ζωή. Εμένα μ’ αρέσει πολύ ο Παναγιώτης. Το δήλωσα από την αρχή».

Μάλιστα, η Χριστίνα Ορφανίδου τόνισε πως ο Παναγιώτης με τον δίδυμο αδελφό του, Χρήστο, έχουν πολλές διαφορές στον χαρακτήρα και ότι της αρέσει ο Παναγιώτης γιατί έχει χιούμορ και κάνει πειράγματα.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Sportime Extras