Η Σοφία Αλεξανιάν στο Boig Brother

Μετά την αποχώρησή της από το Big Brother, η Σοφία Αλεξανιάν εξακολουθεί να «καρφώνει» πρώην συμπαίκτες και παραγωγή του ριάλιτι.

Big Brother: Με ανάρτησή της η Σοφία Αλεξανιάν εξηγεί το πόσο άσχημα αισθάνεται για την εμπειρία που είχε στο Big Brother 2, αψηφώντας ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο που προβλέπει ποια συμπεριφορά πρέπει να κρατά απέναντι στο κανάλι του ΣΚΑΪ και τους συμπαίκτες της.

Μάλιστα στο Sportime είχατε διαβάσει: Πανικός στον ΣΚΑΪ από τις κατηγορίες της Αλεξανιάν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη σελίδα της στο Instagram

«Αν μείνω, τότε ο δρόμος θα μου γίνει πιο φωτεινός και ξεκάθαρος για το ποια είμαι και που πάω. Θα πάρω ένα μήνυμα απ’ έξω πως ίσως δεν είμαι μόνη μου και όλα θα πάνε καλά.” Αλλά η κοπτοραπτική πήγε σύννεφο και με έβγαλε υπέροχα πεσιμίστρια. Άκου επιθετική εγώ;

Η Μαίρη ο Ιούδας το έβγαλε το πόρισμα. Τόση ώρα δέχομαι επίθεση και δεν μιλάω. Μετανιώνω που τα αντιμετώπιζα όλα με χιούμορ έπρεπε να κατέβω στη θέση τους και να τους βάλω άκομψα στη θέση τους. Με ακούω τόση ώρα να δέχομαι επίθετα και κατηγορίες και εγώ η πάνχαζη δεν αντέκρουσα τίποτα.

Με τύλιξαν στο περιτύλιγμα “κακιά” και άντε γεια! Και μου τη λέγανε μη χαρακτηρίζεις, μη χαρακτηρίζεις, θα σας χαρακτηρίσω μια και καλή “σιχάματα” και δεν με νοιάζει πως θα το πάρετε. Πώς έμπλεξα με αυτή τη …θεέ μου; Επίδειξη πλούτου και επιπέδου δαπέδου μόνο. Νιώθω ένα πίτουρο που το φάγανε οι κότες», έγραψε η Σοφία που έφυγε από το Big Brother χωρίς να χαιρετήσει κανέναν