Τα δημοτικά σχολεία ξεκίνησαν ξανά με φυσική παρουσία των παιδιών και μαζί με αυτό τα παιδιά θυμήθηκαν την αγαπημένη τους συνήθεια, τον Μπομπ! Ο Μπομπ Σφουγγαράκης που προβάλλεται κάθε πρωϊ από τις 7 μέχρι τις 8 από το Nickelodeon μονοπωλεί το ενδιαφέρον όχι μόνο των παιδιών (που έτσι και αλλιώς επιλέγουν το Nickelodeon όλη τη...

Τα δημοτικά σχολεία ξεκίνησαν ξανά με φυσική παρουσία των παιδιών και μαζί με αυτό τα παιδιά θυμήθηκαν την αγαπημένη τους συνήθεια, τον Μπομπ! Ο Μπομπ Σφουγγαράκης που προβάλλεται κάθε πρωϊ από τις 7 μέχρι τις 8 από το Nickelodeon μονοπωλεί το ενδιαφέρον όχι μόνο των παιδιών (που έτσι και αλλιώς επιλέγουν το Nickelodeon όλη τη μέρα) αλλά και των μεγαλύτερων.

Τα στοιχεία της Nielsen δείχνουν πως τόσο στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού όσο και στο δυναμικό κοινό το Nickelodeon φιγουράρει στις πρώτες θέσεις, πολλές φορές μάλιστα σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση.

Πολλά σπίτια επιλέγουν να ξεκινήσουν τη μέρα τους με αυτόν τον ευχάριστο τρόπο, με την παρέα του αγαπημένου σφουγγαριού που από το βυθό του Μπικίνι γεμίζει τις μπαταρίες μας με αισιοδοξία και χαρά.