Ο Έκτορας Μποτρίνι και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος συμφωνούν πως τα πολλά ριάλιτι μαγειρικής κουράζουν τον κόσμο και γι' αυτό δεν έχουν μεγάλη τηλεθέαση.

Ο Έκτορας Μποτρίνι και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έκαναν δηλώσεις και τόνισαν πως τόσες εκπομπές μαγειρικής μαζί είναι λογικό να μην τραβάνε το ενδιαφέρον του κοινού.

Ο Έκτορας Μποτρίνι και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος συμφωνούν πως τα πολλά ριάλιτι μαγειρικής κουράζουν τον κόσμο και γι’ αυτό δεν έχουν μεγάλη τηλεθέαση.

Ο πρώτος σε δηλώσεις του τόνισε πως υπάρχουν αρκετά ριάλιτι μαγειρικής. Σε συνδυασμό με το γεγονός, πως τα πρωινά προγράμματα έχουν επίσης μαγειρική και το μεσημέρι συμβαίνει το ίδιο, λογικό είναι να μην τα βλέπει ο κόσμος.

Πόσο μάλλον από την στιγμή που προβάλλονται και έξι μέρες την εβδομάδα. Ενώ καταλήγει πως όλα χρειάζονται με μέτρο.

Την ίδια ακριβώς άποψη, εξέφρασε και ο συνάδελφος του, Δημήτρης Σκαρμούτσος στο «Secret», με κάπως διαφορετικό τρόπο. Είπε πως σίγουρα οι μάγειρες είναι αξιόλογοι, σε όλες τις παραγωγές.

Όμως ίσως το λάθος τους είναι πως βάλανε όλες τις εκπομπές μαγειρικής την ίδια ώρα και την ίδια εποχή. Αν τα βάζανε κάποια άλλη ώρα ή σε κάποιο άλλο διάστημα της τηλεοπτικές σεζόν, να πήγαιναν καλύτερα.

Να θυμίσουμε πως το «Master Chef» όλα αυτά τα χρόνια στο Star (Θα αρχίσει ξανά σύντομα), που είχε μεγάλη επιτυχία, έκανε τον Ατζούν Ιλιτζαλί να επενδύσει και αυτός σε ανάλογες εκπομπές.

Έτσι φέτος προβάλλεται το «Top Chef» στον ΣΚΑΪ και το «Κάτι ξαναψήνεται», με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στο ίδιο κανάλι.

Ενώ και ο ΑΝΤ1 δεν έμεινε πίσω, καθώς και αυτός έχει στο πρόγραμμα του εκπομπή, με αποκλειστικό θέμα την μαγειρική, το «Game os Chefs».