Ο Τάσος Χαλκιάς και η Ελένη Τσολάκη

Ενοχλήθηκε ο Τάσος Χαλκιάς από το γεγονός ότι δεν κατάφερε να μιλήσει όσο θα ήθελε για το θέατρο σε τηλεοπτική εκπομπή.

O γνωστός ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς ήταν προσκεκλημένος στο στούντιο της εκπομπής «Open Weekend» με την Ελένη Τσολάκη.

Αφού εξέφρασε την άποψή του για αρκετά θέματα της επικαιρότητας που η παρουσιάστριά του ζήτησε να μιλήσει θέλησε να αναφερθεί και στο θέατρο και την παράσταση στην οποία συμμετέχει. Μόνο που ο χρόνος της εκπομπής είχε σχεδόν εκπνεύσει με αποτέλεσμα η Τσολάκη να πρέπει να τον κόψει.

«Πριν μιλήσω για τον Πλάτανο θέλω να ολοκληρώσω για το θέατρο που δεν είπαμε τίποτα απολύτως, παρά μόνο που παίζουμε…» είπε ο κ Χαλκιάς , ο οποίος λίγες στιγμές αργότερα αντιλήφθηκε από τα νοήματα που έκανε η παραγωγή στην παρουσιάστρια ότι χρόνος δεν υπήρχε.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ενοχλήθηκε πάρα πολύ και μάλιστα το έδειξε ξεκάθαρα λέγοντας: «Είδες τώρα δεν μας έμεινε πολύς χρόνος και βιάζεσαι πάρα πολύ να με ξεπετάξεις. Αυτό λοιπόν το πράγμα δεν είναι καλό. Να το γνωρίζετε. Δε φταις εσύ καθόλου, εγώ όμως θέλω να τα πω στον αέρα αυτά. Εκτός αν τα κόψετε στο μοντάζ, αλλά δε μπορείτε γιατί είναι live η εκπομπή. To θέμα είναι πως δεν πρέπει να δίνετε τόσο λίγο χρόνο σε ένα τόσο σημαντικό θέμα, όπως είναι το θέατρο. Καλό είναι και το μαγείρεμα και όλα αυτά. Αλλά το θέατρο έχει πολύ μεγαλύτερη αξία. Αυτά που είπα δεν έχουν να κάνουμε με την αγάπη μου για εσάς», κατέληξε ο Τάσος Χαλκιάς.

Πάντως στο φινάλε της εκπομπής ο αγαπημένος ηθοποιός ξεκαθάρισε οτι δεν έχει κάποιο πρόβλημα με την παρουσιάστρια, κάνοντας και λίγο χιούμορ με την ατάκα «με λαχανιάσατε, σας αγαπώ». Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν!

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα