Χαμός στον ΣΚΑΪ: Ο Καραμέρος έκανε τον Πορτοσάλτε να φύγει από το στούντιο!

Ακόμα ένα περιστατικό στον ΣΚΑΪ, που ο Άρης Πορτοσάλτε έδειξε ένα από τα πρόσωπα που έχουμε συνηθίσει.

Σε έξαλλη κατάσταση βρέθηκε ο Άρης Πορτοσάλτε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα», όταν ήρθε σε μία αντιπαράθεση με τον Γιώργο Καραμέρο.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος βγήκε live στην εκπομπή, μιλώντας για βαρβαρότητα, κάτι που αναφέρθηκε στην ομιλία που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας.

Τόνισε λοιπόν ο Γιώργος Καραμέρος, ότι βαρβαρότητα είναι να πληρώνει κάποιος τη ρήτρα του ρεύματος, το να πεθαίνει ο κόσμος χωρίς να έχει διαθέσιμες ΜΕΘ, αλλά και φυσικά να μιλάνε νεοναζί μέσα στη Βουλή.

Αμέσως μετά την τελευταία του λέξη, ο Άρης Πορτοσάλτε εμφανώς ενοχλημένος ζήτησε και πήρε το λόγο και μάλιστα μετά από λίγο τόνισε ότι «τώρα μιλάω εγώ», με το κλίμα να αρχίζει να φουντώνει και οι άνθρωποι στο στούντιο να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Ενώ στη συνέχεια είπε: «Αρχίζω από το τελευταίο. Αυτός που είδαμε υπερασπίζεται την πόλη του έναντι της βάρβαρης ρωσικής εισβολής με τους Τσετσένους που βιάζουν μωρά. Μπορεί να ανήκει σε ένα τάγμα…» με τον Γιώργο Καραμέρο να του ξεκαθαρίζει ότι «δεν διαλέγουμε βαρβαρότητα».

Μάλιστα στη συνέχεια ο δεύτερος είπε ότι δεν έχει πολύ καλό ήχο γιατί ήταν σε άλλο στούντιο, ο Άρης Πορτοσάλτε πάλι… τσίνησε και δεν το δέχτηκε, όντας αρκετά εκνευρισμένος.

Έτσι, ο Γιώργος Καραμέρος έκανε μία πλάκα λέγοντας «Μην δείξετε άλλο Τσίπρα γιατί έχει εκνευριστεί», με το ποτήρι να… ξεχειλίζει και τον Πορτοσάλτε να αποχωρεί από το στούντιο του ΣΚΑΪ.

Δείτε το βίντεο: