×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Χαρά Βέρρα: «Για να ξεφύγω, παντρεύτηκα στα 15 μου» (vid)


Sportime Team

Χαρά Βέρρα: «Για να ξεφύγω, παντρεύτηκα στα 15 μου» (vid)


Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2Night Show», βρέθηκε η Χαρά Βέρρα, που μίλησε για πολλές πτυχές της ζωής της.

Η γνωστή τραγουδίστρια, άνοιξε την καρδιά της στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1, κάνοντας αποκαλύψεις για θέματα που δεν ήξερε σχεδόν κανένας.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως αν και είχε πολύ αδυναμία στον πατέρα της, εκείνος ήταν πολύ αυστηρός μαζί της και για να ξεφύγει από όλα αυτά, αναγκάστηκε να παντρευτεί μόλις στα 15 της.

Μετά από τα πολύ προσωπικά της, ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αν της έχει συμβεί κάτι πολύ περίεργο στη μεγάλη καριέρα της, με την Χαρά Βέρρα να απαντάει:

«Είχαμε πάει σε ένα πανηγύρι κι έπεσε πολύ ξύλο τότε. Ήρθε ένας μεθυσμένος, και μου έκανε χειρονομίες, μου έβγαζε τη γλώσσα. Εγώ αδιαφορούσα. Εφόσον αδιαφορούσα, ήρθε από τη σκάλα και ανέβηκε πάνω. Και πάει ο Τάσος με το Σπύρο και του λένε “που πας;” και λέει “πάω στη χορεύτρια”.

Του λένε “έχει δουλειά η χορεύτρια”, εγώ είχα ταραχτεί. Τον πιάσανε, τον κατέβασαν κάτω και τον έβαλαν πίσω σε ένα μηχάνημα της τράπεζας… Και μας είπαν από το πανηγύρι “φύγετε γιατί αν έρθουν τα εγγόνια του, θα σας σκοτώσουν”. Παρατήσαμε το πανηγύρι και φύγαμε».

Δείτε τα αποσπάσματα από τη συνέντευξη της:

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Sportime Extras