×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Χριστίνα Μπόμπα: «Δημιουργώ Περιεχόμενο. Αυτό είναι το επάγγελμά μου» (vid)


    Γεωργία Τσιαρλή

Χριστίνα Μπόμπα: «Δημιουργώ Περιεχόμενο. Αυτό είναι το επάγγελμά μου» (vid)


Η Χριστίνα Μπόμπα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και επιτέλους μας ξεκαθάρισε τι επάγγελμα κάνει. «»

Η Χριστίνα Μπόμπα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη δουλειά της και αποκάλυψε ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

«Κάνω πολλά πράγματα. Αυτή τη στιγμή η κεντρική μου ταυτότητα είναι όσα κάνω στα social media. Δεν ξέρω αν θα το έλεγα influencer, αλλά θα έλεγα ότι είμαι δημιουργός περιεχομένου.

Είτε συνεργάζομαι με εταιρείες και βγάζω φωτογραφίες, όπως ήταν κάποτε τα μοντέλα, αλλά σε μια άλλη μορφή τώρα. Δημιουργώ ένα περιεχόμενο, που έχει ενδιαφέρον για τον κόσμο είτε ταξιδιωτικό, είτε υγείας και σε όποιον του αρέσει το παρακολουθεί. Η καρδιά μου είναι πιο κοντά στο επιχειρείν.

Αυτή τη στιγμή έχω μια επιχείρηση που είναι στα σκαριά, δημιουργώ ένα brand υγιεινής διατροφής. Είναι κάτι που αγαπώ και το χτίζω σιγά σιγά. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Όλοι πάντα κάτι έχουν να πουν για ό,τι κάνεις! Να τολμάς, να πηγαίνεις μπροστά και να ακούς μόνο όσους εμπιστεύεσαι! #daretobeyourself 🖤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) στις


Τελευταία Νέα