Χριστόφορος Παπακαλιάτης - Ο Δάσκαλος: Εντυπωσιακές φωτογραφίες απο τα γυρίσματα στην Αθήνα

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και ο Δάσκαλος μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα τους στο Mega και αυτές είναι μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα στην Αθήνα.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Ο Δάσκαλος:  Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ο Δάσκαλος που αναμένεται να έρθει σύντομα στους τηλεοπτικούς δέκτες στο κανάλι του Mega.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στην τηλεόραση και ετοιμάζει κάτι που θα συζητηθεί και θα εντυπωσιάσει ενώ δεν είναι τυχαίο πως ο Δάσκαλος αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά των επιτελών του καναλιού.

Μάλιστα για αυτόν τον λόγο φαίνεται πως υπάρχει ανατροπή με την πρεμιέρα της σειράς καθώς το κανάλι έχει μπει σε σκέψεις για το αν θα ήταν καλύτερο αυτή να μεταφερθεί στη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Όπως και αν έχει, τα γυρίσματα της σειράς συνεχίζονται στην Αθήνα και οι πρώτες εντυπωσιακές φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στα social media έχουν κάνει το πρώτο spoiler για το τι περιμένουμε να δούμε.

Για αυτό έχει φροντίσει ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης που μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ανεβάζει συχνά πυκνά φωτογραφίες από τα γυρίσματα κρατώντας ενήμερο το κοινό του που περιμένει με αγωνία το νέο του εγχείρημα.

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο