Η Έλενα Χριστοπούλου αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε λίγο πριν το GNTM αλλά και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Έλενα Χριστοπούλου άνοιξε την καρδιά της, το απόγευμα της Πέμπτης (23/12) στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4»

Σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην ΕΡΤ, η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε πριν να προκύψει το πρότζεκτ του GNTM

Η Έλενα Χριστοπούλου άνοιξε την καρδιά της, το απόγευμα της Πέμπτης (23/12) στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4», όπου ήταν καλεσμένη.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε λίγο πριν το GNTM αλλά και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με την οποία είχαν μόνο 5 ευρώ για μια πίτσα.

«Με έσωσε τότε το GNTM και οι άνθρωποι από το STAR που με επέλεξαν. Με έσωσαν γιατί ήμουν οικονομικά ράκος, μηδέν εις το πηλίκον και ήρθε αυτό στη ζωή μου σαν δώρο εξ’ ουρανού. Μετά μου άνοιξε και μια σχέση με την τηλεόραση φανταστική. Με διαφημίσεις και χρήματα που έρχονται. Μου έδωσε ανάσα! Μετά το GNTM ανέπνευσα», είπε χαρακτηριστικά η πρώην κριτής του GNTM και νυν του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο.

«Δεν έχω υπάρξει ποτέ με αρκετά χρήματα. Προέρχομαι από μια οικογένεια που δούλευε μόνο ο μπαμπάς μου και εγώ πάντα πάλευα», είπε απαντώντας στους παρουσιαστές της εκπομπής.

«Ωραία όμως ήταν και τότε… Το έχει πει και η Ηλιάνα, καθόμασταν και είχαμε πέντε ευρώ για να πάρουμε μια πίτσα. Βλέπαμε τηλεόραση...» πρόσθεσε.

Έλενα Χριστοπούλου: Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο