Δανάη Μιχελάκη: Ακατάλληλο trailer από τη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί

Αυτό είναι το νέο ακατάλληλο trailer από τη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί η Δανάη Μιχελάκη.

Έτοιμη για τη μεγάλη της πρεμιέρα στην τηλεόραση της ΕΡΤ είναι η νέα τηλεοπτική σειρά, «Η παραλία», στην οποία πρωταγωνιστεί η Δανάη Μιχελάκη, με το πρώτο trailer του σίριαλ να είναι.. άκρως ακατάλληλο.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το trailer που δίνει μια γεύση για όσα πραγματεύεται η σειρά, βλέπουμε και ορισμένες ακατάλληλες σκηνές, όπως αυτή μιας δολοφονίας στην παραλία.

Η «παραλία», θα έχει πολλούς και σημαντικούς πρωταγωνιστές αφού πλάι στη Δροσούλα των «Μελισσών» Θα δούμε τον τον Πετρή του «Σασμού Κώστα Νικούλι, τον Μάκη Παπαδημητρίου, τον Δημήτρη Μοθωναίο, αλλά και τον σπουδαίο Γιώργο Μιχαλάκη, τον πατέρα, δηλαδή, της Δανάης.

Η υπόθεση εκτυλίσσεται στην Κρήτη. Με μοναδικό σκηνικό την πιο ξέγνοιαστη παραλία του κόσμου, τα φημισμένα Μάταλα, υπό τους διάσημους ήχους των τραγουδιών του Τζόνι Μίτσελ και του Μπομπ Ντίλαν, που πέρασαν από εκεί, αναβιώνει η ιστορία των χίπηδων κάτω από τον μοναδικό ήλιο της Κρήτης που τους υποδέχτηκε.

Κεντρική ηρωίδα είναι ένα κορίτσι, που πίστευε πως η μεγαλύτερη ελευθερία της καρδιάς είναι να μπορεί να ανήκει, και ένα αγόρι, που δεν μπορούσε να ερωτευτεί.

Στα Μάταλα έμεινε για ένα μεγάλο διάστημα περιμένοντας παρέα με τα παιδιά των λουλουδιών, το καλοκαίρι της αγάπης. Παράφοροι έρωτες, μυστικά, φόνοι και μυστήρια στήνουν ένα άκρως ενδιαφέρον τοπίο.

Με φόντο το μαγευτικό τοπίο στα Μάταλα της Κρήτης, η νέα σειρά βασίζεται στο βιβλίο της Πηνελόπης Κουρτζή «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι», με τη σκηνοθετική ματιά του Στέφανου Μπλάτσου, και εξαιρετικό καστ ηθοποιών.

Με τους: Δανάη Μιχαλάκη, Δημήτρη Μοθωναίο, Αλέξανδρο Λογοθέτη, Μάκη Παπαδημητρίου, Δημοσθένη Παπαδόπουλο, Γιούλικα Σκαφιδά, Νικόλα Παπαγιάννη, Ευσταθία Τσαπαρέλη.

Δείτε το ακατάλληλο trailer από τη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί η Δανάη Μιχελάκη: