Η Βασιλική Μιλλούση ήταν μια από τις πιο λαμπερές παρουσίες στην πρεμιέρα του DWTS

Πρεμιέρα στο Dancing With the Stars απόψε (17/10) με τη Βασιλική Μυλλούση να αποτελεί μία από τις πιο λαμπερές παρουσίες!

Όμορφη, με κορμί «λάστιχο» και με μια εμφάνιση που «έκλεψε» την παράσταση στην πρεμιέρα του Dancing With the Stars! Ο λόγος για τη Βασιλική Μιλλούση την πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, για την οποία ο σύζυγος Λευτέρης Πετρούνιας ένιωσε πολύ περήφανος!

Και το δήλωσε μετά τη σχετική ερώτηση που του έκανε η παρουσιάστρια του DWTS, η Βίκυ Καγιά: «Πιο περήφανος δεν γίνεται» για να προσθέσει: «Μετά από τόσες πρόβες που λείπει από το σπίτι τόσες ώρες, περιμένω ότι θα τα πάει πολύ καλά. Καλή επιτυχία σε όλους», είπε ο χρυσός Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος πρωταθλητής στους κρίκους.

Και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε! Η Μιλλούση φορώντας ένα εντυπωσιακό μπλε μίνι φόρεμα και με τον έμπειρο παρτενέρ της Μαξίμ (καθότι δάσκαλος χορού εδώ και 15 χρόνια) εκτέλεσαν το νούμερό τους πολύ καλά.

Έτσι εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού και τις θετικότατες κριτικές της επιτροπής με μόνο κάποια παρατηρήσεις για μερικά σημεία που πρέπει να βελτιωθούν. Αλλα είπαμε απόψε (17/10) ήταν το πρώτο σόου.

Μάλιστα εισέπραξε κι ένα εξαιρετικό σχόλιο από την κριτική Μαρίνα Λαμπροπούλου η οποία απευθυνόμενη στον Λευτέρη Πετρούνια είπε: «Πόσο τυχερός είσαστε που την έχετε δίπλα σας», με τον Ολυμπιονίκη να κουνάει συγκαταβατικά το κεφάλι του και στη συνέχεια η Μαρίνα να λέει στη Βασιλική: «Θα παραφράσω μια φράση που έλεγε μια σπουδαία προσωπικότητα (ο Αϊννσταϊν) και θα πω “Οι αθλητές είναι οι χορευτές του Θεού”».

Δείτε παρακάτω της εμφάνιση που έκανε η Βασιλική Μιλλούση στο Dancing With the Stars