Τη γλυκιά Μαριλένα την γνωρίσαμε στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά του Mega Channel «10 λεπτά κήρυγμα» ως το κορίτσι του Λεωνίδα.

Τη γλυκιά Μαριλένα την γνωρίσαμε στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά του Mega Channel «10 λεπτά κήρυγμα» ως το κορίτσι του Λεωνίδα. Μαριλένα ήταν φυσικά το όνομα του ρόλου της στο «10 λεπτά κήρυγμα»  καθώς κατά κόσμον η ηθοποιός λέγεται Χριστίνα Σέιχ. Μέσα από τη συγκεκριμένα σειρά η Χριστίνα έγινε ιδιαίτερα αγαπητή και γνωστή, ξεχωρίζοντας για το...

Τη γλυκιά Μαριλένα την γνωρίσαμε στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά του Mega Channel «10 λεπτά κήρυγμα» ως το κορίτσι του Λεωνίδα.

Μαριλένα ήταν φυσικά το όνομα του ρόλου της στο «10 λεπτά κήρυγμα»  καθώς κατά κόσμον η ηθοποιός λέγεται Χριστίνα Σέιχ. Μέσα από τη συγκεκριμένα σειρά η Χριστίνα έγινε ιδιαίτερα αγαπητή και γνωστή, ξεχωρίζοντας για το πολύ όμορφο πρόσωπο της.

Περίπου είκοσι χρόνια μετά η 18χρονη τότε ηθοποιός, μπορεί να μεγάλωσε ωστόσο εξελίχθηκε σε μια πολύ γοητευτική γυναίκα. Η «Μαριλένα» προχώρησε και σε αρκετές αλλαγές σχέση με τα μαλλιά της καθώς τα έκανε ξανθά, ακόμη και κοντά πλατινέ.

Πρόσφατα η Χριστίνα Σέιχ είχε εμφανιστεί στο διαδίκτυο, μέσα από ένα βίντεο γυμναστικής του ιντερνετικού καναλιού «Fithabits», στο πλευρό του συναδέλφου της, Ρένου Ρώτα. Το σώμα της είναι πολύ πιο αθλητικό από τότε που ήταν νεαρό κορίτσι και γενικότερα είναι πολύ πιο fit.

Δείτε παρακάτω τη Χριστίνα Σέιχ σε φωτογραφίες με μακρύ ξανθό μαλλί, αλλά και στο βίντεο με κοντό πλατινέ


Τη γλυκιά Μαριλένα την γνωρίσαμε στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά του Mega Channel «10 λεπτά κήρυγμα» ως το κορίτσι του Λεωνίδα. Τη γλυκιά Μαριλένα την γνωρίσαμε στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά του Mega Channel «10 λεπτά κήρυγμα» ως το κορίτσι του Λεωνίδα. Τη γλυκιά Μαριλένα την γνωρίσαμε στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά του Mega Channel «10 λεπτά κήρυγμα» ως το κορίτσι του Λεωνίδα. Τη γλυκιά Μαριλένα την γνωρίσαμε στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά του Mega Channel «10 λεπτά κήρυγμα» ως το κορίτσι του Λεωνίδα.