Δέσποινα Μοιραράκη: Θα παρουσιάζει το Cash or Trash στο STAR;

Έτοιμη να ηγηθεί του νέου project του Star, Cash or Trash είναι η Δέσποινα Μοιραράκη!

Η Δέσποινα Μοιραράκη φαντάζει ως ένα από τα μεγάλα φαβορί του Cash or Trash στο STAR και ετοιμάζεται να εισβάλει στον κόσμο της τηλεόρασης.

Πιο συγκεκριμένα, το κανάλι του STAR ετοιμάζει ένα project που ευελπιστεί να σαρώσει την τηλεθέαση και θα αφορά ένα παιχνίδι δημοπρασιών που κάνει θραύση στο εξωτερικό και έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με στόχο να χαρίσει ανδρεναλίνη και διασκεδαστικές στιγμές.

Για αυτόν τον λόγο οι προετοιμασίες γίνονται με εντατικούς ρυθμούς και τα ονόματα που έχουν περάσει από δοκιμαστικά για την παρουσίαση του παιχνιδιού είναι ουκ ολίγα.

Ένα από αυτά είναι και αυτό της Δέσποινας Μοιραράκη, με την γνωστή επιχειρηματία να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την παρουσίαση του Cash or Trash, καθώς σίγουρα γνωρίζει άριστα το κομμάτι των δημοπρασιών.

Ανάμεσα στους υποψήφιους όμως υπάρχουν και άλλοι διάσημοι όπως ο Βασίλης Καλλίδης, ο ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος, ο Αντώνης Καρυστινός αλλά και ένα όνομα που έπαιξε ιδιαιτέρως δυνατή για τη θέση που σήμερα είναι φαβορί η Δέσποινα Μοιραράκη.

Ο λόγος για τον γνωστό ηθοποιό, Μελέτη Ηλία που ήταν ένα από τα επικρατέστερα πρόσωπα και για την παρουσίαση του Total Blackout όμως η συμφωνία χάλασε καθώς δεν επιθυμούσε να προβάλλεται απέναντι από τη σειρά Τα καλύτερα μας χρόνια που πρωταγωνιστεί στην ΕΡΤ1.

Έτσι, την δεδομένη χρονική στιγμή η Μοιράρακη φαντάζει ως το μεγάλο και αδιακλόνητο φαβορί, με τις εξελίξεις να αναμένεται να τρέξουν άμεσα.

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο