Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης Αποκλειστικό : Πόσο καιρό είναι μαζί

Το νέο ζευγάρι της Ελληνικής σόουμπίζ φαίνεται πως είναι η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη με τις χτεσινές φωτογραφίες τους αγκαλιά να έρχονται να επιβεβαιώσουν τα σενάρια.

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Οι δυο τους όλα δείχνουν πως είναι μαζί. Το ερώτημα ωστόσο που προκύπτει είναι από πότε υπάρχει η σχέση;

Στο πλευρό του 43χρονου ηθοποιού που πρωταγωνιστούσε στη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» έχει βρει τον έρωτα η Δέσποινα Βανδή μετά τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Τους δυο μάλιστα συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός σε γεύμα τους στα Εξάρχεια προχτές το βράδυ της Τρίτης 5/10. Οι φωτογραφίες τους αγκαλιά που επιβεβαιώνουν τη σχέση τους έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης Αποκλειστικό : Πόσο καιρό ειναι μαζί

 

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να ξέρει με ακρίβεια το πότε ξεκίνησε ακριβώς η σχέση τους. Ωστόσο, η πρώτη φωτογραφία με τους δυο τους που αποκάλυψε το sportime είναι από τον Ιούνιο του 2019, από την παράσταση «Το δικό μας σινεμά» στο θέατρο άλσος.

Η φωτογραφία Δέσποινας Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη το 2019:

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης Αποκλειστικό : Πόσο καιρό ειναι μαζί

 

Μία φωτογραφία χίλιες λέξεις λέει ο σοφός λαός. Το βλέμμα της Δέσποινας Βανδή προς τον ηθοποιό ίσως μαρτυράει και παραπάνω από χίλιες λέξεις βέβαια.

Ιδιαίτερα αν συγκρίνουμε τις φωτογραφίες της δημοφιλής τραγουδίστριας στο πλευρό άλλων αντρών. Η διαφορά στην προσέγγιση της Βανδή στις πόζες της είναι τεράστια! Δείτε μερικά παραδείγματα:

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης Αποκλειστικό : Πόσο καιρό ειναι μαζί

Είναι εμφανές πως στην φωτογραφία που απεικονίζει Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκη βλέπεις δύο πολύ ευτυχισμένους ανθρώπους. Είναι σχεδόν ασφαλές να πούμε ότι η φλόγα, και πιθανότατα και η σχέση μεταξύ των δύο υπάρχει εδώ και 2 χρόνια το λιγότερο.