Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Δεν φαντάζεστε που θα είναι η επόμενη απόδραση του ζευγαριού

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης ετοιμάζονται για τη νέα εξόρμηση τους με τον προορισμό να βρίσκεται εντός Ελλάδας.

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: To νέο αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής σοουμπίζ δεν κρύβεται πια με την Δέσποινα Βανδή να ανεβάζει την πρώτη του κοινή φωτογραφία στο Instagram.

H αγαπημένη τραγουδίστρια και ο δημοφιλής ηθοποιός της σειράς «Κομάντα και Δράκοι» τραβάνε όλα τα βλέμματα πάνω τους. Η σχέση τους έχει τραβήξει όλα τα φώτα της δημοσιότητας με τους παπαράτσι να τους ακολουθούν παντού και αποτελεί την πρώτη είδηση σε ότι κι αν κάνουν.

Χαρακτηριστικό πως ακόμη και στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Κομάντα και Δράκοι τα σχόλια στο Twitter επικεντρώθηκαν στη σχέση τους καθώς ο Μπισμπίκης φίλησε άλλη γυναίκα στη σειρά.

Τα σενάρια τις τελευταίες ημέρες τους ήθελαν να ετοιμάζονται να βρεθούν μαζί και επαγγελματικά σε κάποιον συνδυασμό σε μιούζικαλ. Ωστόσο η Δέσποινα Βανδή έριξε άκυρο στον Βασίλη Μπισμπίκη και έχει απορρίψει μια τέτοια πιθανότητα… προς το παρόν!

Το ζευγάρι πάντως τώρα φέρεται να ετοιμάζει μία νέα μικρή απόδραση μακριά από την Αθήνα για να απολαύσει λίγο χρόνο μακριά από τα πολλά φώτα της δημοσιότητας. Να θυμίσουμε ότι οι δυο τους είχαν κάνει και ένα μικρό ταξίδι στη Ρώμη τον Νοέμβριο.

Αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να πραγματοποιηθεί ακόμη μία «μίνι απόδραση» για το ζευγάρι καθώς ο ηθοποιός έχει τελειώσει με τα γυρίσματα από τη σειρά ενώ η τραγουδίστρια δεν πραγματοποιεί εμφανίσεις λόγω των μέτρων απαγόρευσης.

Έτσι, Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης ετοιμάζονται να ανέβουν στον τόπο καταγωγής της τραγουδίστριας, στην Καβάλα. Συγκεκριμένα, θα βρεθούν στη Νέα Ηρακλείτσα όπου η Βανδή έχει και εξοχικό. Ευκαιρία κι όλας ο Μπισμπίκης να γνωρίσει καλύτερα τόσο τα μέρη από όπου κατάγεται η σύντροφός του όσο και συγγενικά και φιλικά της πρόσωπα.

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο