Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Έτοιμοι για γάμο

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Θα ανέβουν τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου;

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Η αποκάλυψη της σχέσης της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη ήταν αναμφισβήτητα από τα ευχάριστα νέα της εγχώριας showbiz φέτος.
Το ζευγάρι μετρά πολλά χρόνια γνωριμίας, ενώ όπως έχει αποκαλύψει το sportime.gr η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε τον Ιούνιο του 2019.

Πλέον η σχέση τους δεν κρύβεται, μιας και οι ίδιοι πέρα από τις κοινές τους εμφανίσεις στα Εξάρχεια και στο κέντρο της Αθήνας, εμφανίστηκαν επίσημα μπροστά στις κάμερες στα εγκαίνια της σχολής του Λάκη Λαζόπουλου «Τεχνών 100».

Μάλιστα στην εν λόγω σχολή ένας από τους γνωστούς καλλιτέχνες που διδάσκουν είναι και ο ίδιος ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Από την πλευρά της η Δέσποινα Βανδή έχει κάνει γνωστό το τέλος του γάμου της με τον Ντέμη Νικολαΐδη από τις 15 Ιουλίου 2021, ενώ στα δημοσιογραφικά γραφεία η είδηση είχε σκάσει σαν βόμβα πολύ νωρίτερα, απλά το ζευγάρι δεν ήθελε να το κοινοποιήσει ώστε να μην γίνει βορά στις Πρωινές εκπομπές.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης από την πλευρά του, όπως αναφέρει σε σημερινό της άρθρο η Ontime βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου με την πρώην σύζυγό του.

Έτοιμοι για νέο γάμο Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης;

Καλά πληροφορημένες πηγές μας, λένε πως το ζευγάρι δεν βιάζεται ακόμη για να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αν και όσοι τους ξέρουν καλά λένε πως δύσκολα θα κάνουν κάτι grande.

Ίσως στο μέλλον περιοριστούν σε κάποιο σύμφωνο συμβίωσης ή πολιτικό γάμο. Συνεπώς έτοιμοι, αλλά όχι σύντομα.

Προς το παρόν τους ενδιαφέρει να περνούν καλά και να απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή και αυτό φαίνεται στις εξορμήσεις τους τόσο στην Ιταλία όσο και στις δημόσιες πλέον εμφανίσεις. Όσο για τις εντάσεις που λένε ότι υπάρχουν κατά καιρούς, συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια μιας και αυτό είναι το αλατοπίπερο της σχέσης.

Όπως και να έχει ο χρόνος θα δείξει! Ας είναι αγαπημένοι και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους!