Δέσποινα Βανδή: Βόλτες στην Ερμού με πασίγνωστο ηθοποιό και οι φήμες για σχέση - Δείτε ποιος είναι

Βόλτες στην Ερμού έκανε η Δέσποινα Βανδή που είχε παρέα, έναν πασίγνωστο ηθοποιό με τις φήμες για την σχέση τους να οργιάζουν!

Δέσποινα Βανδή: Το διαζύγιο ανάμεσα στον Ντέμη Νικολαΐδη και την Δέσποινα Βανδή σόκαρε την showbiz, με την απόφαση να χωρίσουν μετά από 18 χρόνια γάμου, να αποτελεί μια μεγάλη έκπληξη.

Την ίδια στιγμή, οι φήμες πως η γνωστή τραγουδίστρια έχει πάρει την απόφαση να προχωρήσει στη ζωή της, οργιάζουν, με τις τελευταίες της βόλτες στην Ερμού παρέα με γνωστό ηθοποιό, να ρίχνουν λάδι στην φωτιά.

Πιο συγκεκριμένα, μια αποκαλυπτική φωτογραφία που δημοσίευσε η εφημερίδα On Time, δείχνει την Δέσποινα Βανδή να κάνει βόλτες στο κέντρο της Αθήνας παρέα με τον πρωταγωνιστή της σειράς, Κομάντα και Δράκοι, Βασίλη Μπισμπίκη.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης που μέχρι πέρυσι τον βλέπαμε στις Άγριες Μέλισσες, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για την σχέση που έχει με την Βανδή, καθώς είχαν βρεθεί και πάλι σε μια κοινή φωτογραφία, με τα σενάρια πως είναι ζευγάρι να φουντώνουν.

Η αλήθεια όμως φαίνεται πως είναι λίγο διαφορετική καθώς, σύμφωνα με όσα έγραψε η η γνωστή σελίδα του Instagram, Soula Glamorous, ναι μεν η Δέσποινα Βανδή έχει βρει τον επόμενο έρωτα της όμως, αυτός δεν είναι στο πρόσωπο του Βασίλη Μπισμπίκη αλλά ενός φίλου του!

Δείτε την φωτογραφία από την βόλτα της Βανδή και του Μπισμπίκη στην Ερμού:

Δέσποινα Βανδή: Βόλτες στην Ερμού με πασίγνωστο ηθοποιό και οι φήμες για σχέση - Δείτε ποιος είναι