Δεβετζή: «Έχω κάτσει 2-3 χρόνια χωρίς σεξ» (vid)


Γεωργία Τσιαρλή

Δεβετζή: «Έχω κάτσει 2-3 χρόνια χωρίς σεξ» (vid)


Συνέντευξη παραχώρησε η Πηγή Δεβετζή σε στον ANT1 και αρκετά από όσα είπε, προκάλεσαν σχόλια. Αναφέρθηκε στη στάση ζωής που έχει, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για τον τρόπο που την προσεγγίζουν οι άνδρες και φυσικά για τον γάμο της.

Τον τελευταίο χαρακτήρισε ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής της. «Ο γάμος ήταν από τα πιο μεγάλα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου. Πολύ δύσκολα πήρα το διαζύγιο. Εγώ το πλήρωσα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Δεβετζή υπογράμμισε ακόμη ότι: «χωρίς σχέση είμαι 3 χρόνια. Πλέον οι άντρες δεν επιμένουν. Δηλαδή, αν δεν τους κάτσεις, να στο πω έτσι ωμά, δεν συνεχίζουν. Ε όχι ρε φίλε, δεν στο δίνω στην τελική! Και αν δεν κάτσω εγώ θα πάει στην άλλη, στην άλλη, στην άλλη… Δεν είναι οι γυναίκες πια δύσκολες. Εγώ είμαι δύσκολη, τέλος!

Με φλερτάρουν φουλ αλλά είμαι πολύ επιλεκτικός άνθρωπος. Μου γράφουν και λίγο περίεργα σχόλια, μου στέλνουν γυμνές φωτογραφίες. Λέω θα τις προωθήσω αλλού. Block delete».

Αξίζει να σημειωθεί πως η ασημένια Ολυμπιονίκης του 2004 μίλησε και για ένα project που ξεκινάει μαζί με τη Μαρία Ματσούκα. Σε ένα κανάλι στο Youtube θα ανεβάζουν εκπομπές για τη νηστεία. Κάπου εκεί της έγινε ερώτηση εάν θα κάνει νηστεία απ’ όλα συμπεριλαμβανομένου και του σεξ για να απαντήσει ότι «εδώ έχουμε κάτσει δύο χρόνια και τρία χωρίς. Οι 40 μέρες θα μας βλάψουν;».


Sportime Extras